EKSKLUZIVNO! Luna u SUZAMA napustila Zadrugu, pa za Objektiv progovorila o Marku i Anabeli! (VIDEO)

Ne odustaje od veze sa Markom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Pevačica i pobednica Zadruge “2” Luna Đogani u suzama je danas napustila rijaliti šou “Zadruga 3”.

Nju su po izlasku iz rijalitija sačekali tetka Nađa, sestra Sara, brat Adam, kao i drugovi Savo Perović i Pavle Jovanović, a Luna nije mogla da zadrži suze kada ih je videla, pa je plakala kao malo dete.

Ubrzo nakon susreta sa njim dala je ekskluzivnu ispovest za Objektiv. Luna nam je prvo rekla po čemu će pamtiti učešće u “Zadruzi 3”.

foto:Objektiv

“Po mami i tati definitivno. Marko je tu već stari gost. Sva ta dešavanja, moje odvratno ponašanje prema njima. To su neke stvari koje sebi nikada neću da oprostim, ali, dobro, to je sve život”, rekla je Luna, a potom otkrila kako će provesti naredne dane.

“Prve dane nakon rijalitija provešću sa dragim ljudima, sa kučetom i definitvno neću gledati Zadrugu. Hoću totalno da se isključim i da odmorim mozak. Verujte, nemate pojam koliko sam umorna”, požalila nam je Luna.

Ekskluzivno! Prva izjava LUNE po izlasku iz Zadruge: Otkriva pod kojim uslovima ulazi ponovo u rijaliti!

Kada je reč o njenoj emotivnoj vezi sa Markom Miljkovićem, Luna je uverena da će njih dvoje biti zajedno i kada on izađe iz rijalitija.

“Naravno da naša veza ima budućnost  nakon rijalitija. Marko i ja ćemo biti zajedno, to je sigurno. Strašno je da smo se malopre raspravljali, kao da smo osetili da ću izaći sada, ali Marka ja čekam. On će za nekoliko dana doći i nas dvoje nastavljamo tamo gde smo stali”, otkriva Đoganijeva, a na pitanje da li će pomiriti Marka i Anabelu rekla je odlučno:

“Ne! Nema potrebe. Svako treba da bude u svom svetu. Ona će uvek biti moja majka, on će biti moj dečko do kada bude bio. To ne može da se poredi, niti bila šta može da odvoji mene i nju, a njih dvoje više da spajam ne pada mi na pamet”.

Šta nam je sve ispričala Luna i kako je protekao njen susret sa najmilijima pogledajte u ekskluzivnom video snimku iznad.

D.P.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar