Oglasio se Fotos nakon priča da ga je Romana molila za pomoć: Šta god da joj treba tu sam za nju!

Kako su domaći mediji preneli, pevačica ga je zvala odmah nakon hapšenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Pevačica Romana Panić uhapšena pre par dana u Australiji i osuđena na 12 meseci zatvora zbog pljačkanja bankomata zajedno sa svojim partnerom Filipom Mrkajićem.

Opšte je poznato da je Romana svojevremeno četiri godine provela u ljubavi sa Grkom Fotosom Pitađisom, inače advokatom. To je jedini Romanin partner koga je predstavila javnosti, a često je isticala i da je on njena najveća ljubav.

Romana u trenucima očaja nakon hapšenja pozvala bivšeg dečka FOTOSA?! On je ovako reagovao

Iako nisu bili u dobrim odnosima, pevačica je kako navode domaći mediji odmah po hapšenju pozvala upravo Fotosa, kako bi od njega zatražila pomoć. Sada se prvi put oglasio Fotos pa rekao da to nije istina:

“Nije istina da me je zvala. Verujem u nju i, kako sam pročitao, kazna je suspendovana. Mislim da je nesporazum to što se dogodilo njoj. Šta god da joj treba, gde god da se nalazi, tu sam za nju”, rekao je Fotos za Telegraf i dodao da njih dvoje već duže vreme nisu u kontaktu.

Podsetimo, Romana i Fotos u vezi su bili oko 4 godine, a ona se od propasti te veze dugo oporavljala. On se u septembru 2016. godine oženio sa glumicom Nikoletom Karom, ali danas su razvedeni.

Pitađis, inače, ima sina sa voditeljkom Jovanom Simić, a bio je i u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović.

 



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar