OBJEKTIV SAZNAJE

Dragan Jakovljević najozbiljniji kandidat za novog trenera Partizana!

Šef struke zemunske Mladosti trebalo bi da zameni Andreu Trinkijerija koji je podneo zahtev za raskid ugovora s crno-belima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Najozbiljniji kandidat za novog trenera KK Partizan je Dragan Jakovljević, šef stručnog štaba zemunske Mladosti, saznaje Objektiv!

On bi na toj poziciji trebalo da nasledi Andreu Trinkijerija koji je podneo zahtev za raskid ugovora s Partizanom, nezadovoljan i razočaran izjavom predsednika kluba Ostoje Mijailovića da je italijanskom stručnjaku dao odličnu finansijsku ponudu i da je sad na Italijanu da donese odluku.

Istina je, međutim, potpuno drugačija. Naime, Andrea Trinkijeri uopšte nije postavio bilo kakav uslov kada je reč o njegovoj zaradi i iz svima poznate ljubavi prema Partizanu čak je pristao da radi za duplo manju platu od dogovorene.

Istina je da Trinkijeri želi da ode jer Mijailović duguje plate igračima i zato što ima potpuno nejasnu situaciju sa budžetom za narednu sezonu, pa zbog toga nije u mogućnosti da sastavi kvalitetan tim, o čemu je Objektiv već pisao.

Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović; Foto: Aba-liga.com/Printscreen PartizanBC

Zanimljivo je da predsednik Ostoja Mijailović celu dramu oko trenerske pozicije u Partizanu trenutno prati iz Hrvatske, gde je otišao na more.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar