Zvezdin BISER jure Milan i Inter, u senci čekaju Valensija i Šalke: Nema ni 18 godina, a vredi milione!

Evropski giganti bore se za potpis mladog Srbina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/crvenazvezdafk.com

Nema ni 18 godina, a već je debitovao za prvi tim Crvene zvezde. I to golom! Andrija Radulović na najbolji način iskoristio je šansu koju mu je ukazao Dejan Stanković u pobedi nad Radnikom – 4:1

Fudbalski biseri rastu u Omladinskoj školi Crvene zvezde. Jedan iz plejade onih koji će uskoro zakucati na vrata prvog tima je Andrija Radulović, momak koji 3. jula puni 18 godina i postaje punoletan.

Mladi fudbaler koji se odlično snalazi na poziciji desnog krila, ali i plejmejkera iza sebe ima dve sjajne sezone u Ligi šampiona, posebno ovu poslednju kada je bio strelac protiv Totenhema i Olimpijakosa. Sa crveno-belima stigao je do osmine finala juniorske Lige šampiona.

Dobre partije nisu prošle nezapaženo ni kod najvećih klubova Evrope.

Naime, giganti iz Milana, Milan i Inter, su se ozbiljno uključili u borbu za potpis mlađanog Radulovića, a u njihovoj senci vrebaju Valensija i Šalke, tvrde novinari “Korijere Delo Sporta”.

Klupska legenda Intera je Dejan Stanković trener Crvene zvezde, a “neroazuri” su mu se već obratili u vezi sa Radulovićem, posebno nakon što su saznali da ga Milan pomno prati.

Radulović ima srpskog agenta, ali u Evropi je tim Federika Pastorela vrlo blizak Interu, a na tom slučaju i mogao bi da deluje kao posrednik.

Novinari su ipak naglasili da to zvuči kao idealan posao za Ralfa Ragnika i onu vrstu operacije koju bi mogao da završi, a trenutno je tražena cena 2 miliona evra.

Najveća prepreka može biti činjenica da je igrač van EU, ali može da bude na godinu dana pozajmljen kako bi dobio više vremena za igru.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar