Bračni par narkomana prodao bebu za milion dinara, pozliće vam kad pročitate GDE su našli kupca

Užasna ideja zbog nekoliko novih "kesica"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Prolazili su kroz najveću krizu. Nisu imali ni dinara u džepu, a organizam je tražio novu dozu.

Nisu znali šta će više sa sobom. Odlučili su da prodaju tek rođenog sina. Došli su na bolesno lukavu ideju kako da pronađu kupca za to.

Bračni par narkomana iz Kine prodao je bebu za skoro milion dinara, odnosno 8.500 evra, kako bi sebi obezbedili nove kesice s heroinom za naredni period. Zbog toga su muž i žena uhapšeni i biće osuđeni na najmanje pet godina zatvora.

U želji da sebi obezbede drogu, oni su posetili nekoliko foruma na kojima su aktivni mladi ali i stariji roditelji bez dece, kojima je to najveća neostvarena želja u životu.

Posle nekoliko prepiski, pronašli su jedan par koji je očajnički želeo sina. Ponudili su im ga, pod izgovorom da su na prosjačkom štapu i da dete zaslužuje bolji život. Ugovorena je prodaja kao i način preuzimanja “paketa”.

Ipak, par narkomana nije znao da su na forumima prisutni i agenti policije koji prate tržišta belog roblja, piše kineska agencija Sina.

Policajci su došli u civilu na susret sa parom koji je prodavao sina. Za nekoliko trenutaka bilo im je jasno da se radi o narkomanima, te da neće imati problema da ih savladaju i uhapse.

Muškarac i žena su, kao što smo spomenuli, uveliko u zatvoru.

40 godina čekao da sazna kako mu je majka umrla: Kada je otkrio tajnu, srušio mu se svet (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar