U ogledalu je! Lovci na duhove ULOVILI jednog u dvorcu, slika iz ove kuće sve govori (FOTO)

Tim tvrdi da poseduje prvi pravi dokaz da se u zdanju dešavaju čudne stvari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Irish Mirror/WS

Tim lovaca na duhove u Irskoj konačno može da odahne. Tako bar tvrdi šest članova ekipe koja je istražovala dvorac “Elen” u Golveju.

Ričard Morison rekao je da tim ima dokaz da duh Voltera Pitera Lamberta iz 19. veka lebdi po dvorcu.

Da li je ovo pravi dokaz da je duh i dalje u kući? Foto: Mirror.co.uk

“Na ovom snimku može se videti Lambertov duh u ogledalu. Zato smo ceo slučaj i nazvali ‘Čovek u ogledalu’. Imamo dokaz”, rekao je Morison.

Lambert je preminuo 1892. godine od posledica gušenja. Dan posle njegove smrti, kućna pomoćnica je rekla policiji da je videla duh Lamberta po dvorcu. Tada joj niko nije verovao.

“Žena je rekla da je ugledala gazdu na krevetu, a onda i kako ustaje i hoda. Bio je uveliko mrtav, te je ova priča doživljena kao glupost. Kućna pomoćnica je kasnije rekla i da je videla Lambertov duh na konju koji je pre jahao. Zbog toga su doveli druge konje na imanje, kako bi videli kako će životinje da reaguju, pošto se pričalo da imaju neko specijalno čulo za paranormalne pojave. Kako su stigli, tako su se konji izbezumili i počeli da beže sa imanja”, ispričao je Morison.

Volter Pol Lambert, Foto: Wikipedia

Dvorac je povezivan u prošlosti sa mnogim poznatim ljudima. Oskar Vajld dolazio je tu kao dete, a majka unioniste Edvarda Karsona rođena je u tom dvorcu.

Nova teorija zavere posvađala svet: Betoven je bio crnac? (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar