Njen odgovor će vas zapanjiti! Jelena Krunić objasnila da li ima droge u rijalitiju?!

Sada više nema dileme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock

Marijana Zonjić je sinoć diskvalifikovana iz “Zadruge” i strogo kažnjena za navodno iznošenje laži, gde pominje da navodno produkcija ubacuje opojne droge u pića.

Nekadašnja učesnica Zadruge Jelena Krunić, za koju su takođe izlazili video klipovi, gde ona navodno konzumira zabranjene supstance je prokomentarisala te tvrdnje.

“Sećam se gde se jasno vidi ruka koja drži hranu, gde ja prilazim, mirišem to, i brišem se, jer sam nosem dotakla hranu. Neki su to jedva dočekali i naravno, sve što ide uz to: “Aha, znači droga! Krunićka se drogirala!” Povezali su opet to, sa nebuloznom pričom da u rijalitiju može da postoji drogiranje, da može da postoji bilo kakva vrsta ubacivanja opojnih supstanci”, rekla je Krunićka i objasnila da je godinama sa Lepim Mićom u rijalitiju, kao i da je uvek pomagao devojkama.

“Ljudi, tamo ima preko ne znam koliko stotina kamera. Da li ste zaista maloumni ili šta?”, besna je bila Jelena, pa nastavila:

“Mogu jasno da stanem u odbranu samog rijalitija, i same produkcije, možda eto prvi put (smeh), da je to totalni apsurd, da se piće otvara pred tobom, da se piće kupuje, ukoliko ne želiš odmah da ga otvoriš, otvoriš ga kasnije, pred tobom sipaju, tako da, to je jedna velika glupost, da bilo ko može da unese bilo šta spolja, naravno, ti si pretrešen od glave do pete. Samim tim ću da demantujem sve što je vezano za opojne supstance, i prošle se zone su pisali da kada sam pila terapiju, kamera nije mogla lepo da snimi kada sam otvarala ormarić, ja se saginjem dole, što je normalno, da sam i tada koristila. Dobro, ja sam na to navikla. Ja sada zaista želim da stanem u odbranu da je to apsurd i da je apsolutno pominjanje takvih stvari i igranje sa produkcijom na taj način jako ružno i mislim da treba biti sankcionisano, kao što i jeste diskvalifikacijom Marijane Zonjić”, iskrena je bivša zadrugarka.

 



Izvor: Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar