Pala joj roletna: Kriglom mu razbila glavu jer “ne obraća pažnju na nju”, sud zapanjio presudom

Nije više mogla da trpi što joj je momak stalno u pabu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: South West news service printscreen

Sofi Elis (29) našla se na sudu nakon što je privedena posle incidenta u pabu. Sofi je kriglom razbila glavu momku Džejmiju Maršmanu besna što on više ne obraća pažnju na nju.

Sud je posle glavnog pretresa doneo odluku da Sofi mora 16 meseci u zatvor, ali već posle godinu dana može da izađe na uslovnu slobodu. Ta odluka iznenadila je mnoge, koji su očekivali oštriju kaznu za nju.

Šta se desilo pre paba i u njemu?

Maršman je prilikom svedočenja na sudu rekao da već duže vreme smatra da je njegova devojka imala nervni slom i da treba da ide kod lekara, međutim, kako kaže ona je to uvek odbijala da uradi.

Priznao je da je počeo da izbegava Sofi i sve češće odlazi u pab, te da je te večeri popio 13 krigli piva. Međutim, negirao je da je došlo do bilo kakve provokacije s njegove strane.

“Sedeo sam za stolom sa prijateljem kada se pojavila besna kao ris. Drala se pred svima, a onda je zgrabila prvu kriglu koju je ugledala i udarila me svom snagom”, rekao je Maršman.

Sofi je imala svoju verziju priče.

“Znao je da sam pod stresom jer imam malo dete. Želela sam da mi pomaže više, međutim on je uvek bežao od kuće. Nisam više mogla da izdržim. Samohrana sam majka, borim se kako znam i umem. Izgubila sam kontrolu, kajem se. Spremna sam da prihvatim svaku odluku suda”, dodala je žena.

Pokazala mu OGROMNE grudi da bi ga opljačkala! Provalio je u trenu, usledila je neviđena reakcija (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, thesun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar