Eksplozivnom napravom na pekaru potpredsednika VMRO-DPMNE u Skoplju (VIDEO)

Policija je saopštila da je je noćas u 03.40 časova prijavljeno da izlazi dim iz pekare

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Facebook/Vlado Misajlovski

Potpredsednik makedonske opozicione VMRO-DPMNE Vlado Misajlovski objavio je da je tokom noći bačena eksplozivna naprava na pekaru njegove porodice u Skoplju, a niko nije povređen.

Visoki funkcioner najveće opozicione partije u Severnoj Makedoniji je u postu na Fejsbuku to protumačio kao poruku pred početak predstojeće predizborne kampanje za parlamentatarne izbore, koja treba da ga prepadne i pokoleba, prenosi Radio Slobodna Evropa.

“Svojevrsna piromanska tradicija se produžava, nakon što je u toku izbora 2017. izbio požar u mojoj kući. Poruka koju mi šalju pred početak kampanje sama se ispisuje, ali odgovor je da me nećete pokoloebati ili uplašiti”, napisao je Misajlovski.

Policija je saopštila da je je noćas u 03.40 časova prijavljeno da izlazi dim iz pekare čiji je vlasnik B. M. (62) i da se prethodno čula eksplozija.

U saopštenju se navodi da su po dolasku na mesto događaja policajci videli da su vrata potpuno izvađena iz ležišta i da je napravljena materijalna šteta, pa da zato postoji sumnja da je reč o podmetnutoj eksplozivnoj napravi.

Policija kaže da niko nije povređen.



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar