“Dete je bilo PRIKLJEŠTENO ispod kombija”: Policajac SPASIO porodicu nakon nesreće kod Obrenovca (VIDEO)

"Pamtiću ovaj slučaj zato što sam uspeo da pomognem"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Printscreen

Miloš Nikolić, šef saobraćajne policije Policijske stanice Obrenovac spasio je život petogodišnjem dečaku. On je bio svedok teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u sredu u Piromanu i među prvima je pritekao u pomoć četvoročlanoj porodici iz Uba koja je bila u vozilu koje se prevenulo.

“Kada sam izašao uz vozila da vidim o čemu se radi, zbog čega je došlo do zastoja na putu, uočio sam kombi narandžaste boje koji je bio prevrnut na krov i čuo zapomaganje vozača kombija. Video sam okupljene građane, spremne da pomognu, izvadio legitimaciju.. Tu se našao momak koji je student medicine i odmah pritekao u pomoć”, rekao je Nikolić za TV Mag.

Odmah nakon toga zaustavio je saobraćaj u obe trake, da ne bi došlo do nove nezgode.

“Nakon toga sam uočio maloletno dete koje se nalazilo ispod kombija i bilo priklješteno. Zajedno sa građanima sam podigao kombi, izvukao dete i pružio mu neophodnu pomoć”, priča policajac.

Nakon zbrinjavanja dečaka, ovaj policajac heroj pomogao je i njegovom ocu i desetogodišnjoj devojčici koja je prilikom nezgode ispala iz vozila i završila u kanalu pored puta.

Ističe da ni u jednom trenutku nije oklevao da pomogne povređenima i reanimira dete.

“Radim u policiji duže od 18 godina, često se srećemo sa ovakvim slučajevima, ali kada su deca učesnici, to je posebno emotivno i teško za nas. Pamtiću ovaj slučaj zato što sam uspeo da pomognem”, rekao je Nikolić.



Izvor: Objektiv.rs, RTV Mag

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar