Forenzičari na terenu, veza ljubavnika tragično završena

Na mestu zločina sada se nalazi veliki broj policajca i forenzičara koji uzimaju tragove koji bi rasvetlili slučaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Automobil u kom su pronađena tela žandarma Pavla R. i ženske osobe za koju se pretpostavlja da mu je ljubavnica, nalazi se na nepristupačnom, zabačenom putu između Batajnice i Nove Pazove, piše Blic.

Tela muškarca (31) i žene (28) uočena su jutros oko 9 sati u “opel vektri”, koja je bila na putu oko kog se nalazi samo šuma, i divljina a pronašla ih je policijska patrola primetivši vozilo sa oštećenom karoserijom.

Na tom mestu sada se nalazi veliki broj policajca i forenzičara koji uzimaju tragove koji bi rasvetlili slučaj.

Policajci su zatvorili put na kome su pronađena tela kako ne bi došlo do ugrožavanja eventualnih tragova. Pretpostavlja se da je zabačenost ovog puta upravo razlog zbog kog je Pavle odlučio da tu doveze svoju ljubavnicu i digne auto u vazduh.

Zasad se pretpostavlja da je žandarm Pavle tragičnu odluku da sebe i svoju ljubavnicu raznese bombom, doneo zbog ljubavnih problema. Prema nezvaničnim informacijama, Pavle sa svojom suprugom, ima dvoje maloletne dece.

Inače, javnosti u Srbiji poznat je jer se nekoliko puta pojavljivao u medijima. U slobodno vreme bavio se rezbarenjem ikona i gusli.

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar