Veličina JESTE bitna! Ovo su najbolje seks POZE u zavisnosti od dimenzija muškog polnog organa

Iako možda mislite da to nije bitno, određene poze mogu da vam seks učine neprijatnim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Freepik

Iako se pitanje veličine često spominje kad se govori na temu seksa, mnogi će se složiti da veličina polnog organa nije presudna za užitak. Tehnika je tu daleko bitnija, a u tome se slažu i stručnjaci iz ove oblasti. Ipak, neke poze treba prilagoditi radi obostranog užitka.

Iako možda mislite da to nije bitno, određene poze mogu da vam seks učine neprijatnim a zbog nekih možda nećete moći da osetite partnera koliko bi  želeli.

Prosečne veličine

Seksolog Emili Mors predlaže takozvanu pozu “pritajeni zmaj” ukoliko je penis vašeg partnera prosečne dužine. Stavite ruke oko njegovih ramena, a noge oko njegovog struka. Tako zagrljeni, neka vaš partner zauzme položaj u čučnju – doslovno rečeno, njegovo telo postaje vaša stolica, piše WomensHealth.

“Gospodin veliki”

Za početak, posvetite 10 do 15 minuta predigri, kako bi vaša vagina postala dovoljno vlažna. Možete i da upotrebite lubrikant. Idealna poza je kada je žena gore, kako bi mogla da kontroliše dubinu penetracije. Oslanjajte se rukama na dušek kreveta, “kao kada se spremate da uradite sklek”, objašnjava Moris. “Njemu bi svakako bilo lakše da savije noge u kolenima”.

Foto/ Freepik

Manji od proseka

Debi Herbenik, seksolog sa Univerziteta Indiana, predlaže pozu u kojoj žena leži na ležima, opuštenih ruku na jastuku i podignute guze, odnosno kukova. Prilikom ulaska partnera, što više stežite butine. Izbegavajte lubrikant – sa manjim penisom, trenje je vaš saveznik.

Savijen na jednu stranu

Ukoliko je penis vašeg partnera malo nakrivljen u jednu stranu, najbolje bi bilo da vi ležite, dok on stoji pored kreveta. Iskrivite kukove, tako da budete u polu savijenom položaju, pa se tokom penetracije, prilagodite njegovom obliku.

Izvor: Objektiv.rs, Cosmopolitan.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar