Antibakterijski gel nije samo za ruke: FLEKE na tkanini kao rukom odnesene! (FOTO)

Jedna influenserka iz Lankašira, podelila je genijalan trik za rešavanje upornih mrlja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Za sve one koji su u nekom trenutku došli u situaciju da ne znaju kako da očiste uporne, skorene mrlje na različitim vrstama tkanina, jedna korisnica Instagrama podelila je genijalan trik kako da na brz i lak način rešite ovakve probleme.

Influenserka koja je na Instagramu poznata kao “Mrs. D”, podelila je sa 44 000 pratilaca savet za skidanje osušene farbe koristeći samo sredstvo za dezinfekciju ruku.

Gospođa D, objasnila je da je na ovu ideju došla usled nedostatka regularnih sredstava za čišćenje zbog korona virusa. Kao i dobar deo ljudi, vreme izolacije, iskoristila je da promeni određene stvari u svom domu i nepažnjom je masna farba od farbanja ulaznih vrata završila na ne samo na tepihu već i na odeći.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

?REMOVE DRIED ON PAINT FROM FABRICS? The worst thing about painting your house is finding a few spots of paint on you carpet…or worse you clothes. Never fear all you need is hand sanitizer. As you know we recently painted our front door. Even though a sheet was put down we still ended up with a few paint spots on our hall runner. I knew exactly what to do…use hand sanitizer, but unfortunately I had to wait with hand sanitizer being in such a high demand lately it was hard to get hold of. But now that I finally have some I can reveal the perfect tip for removing paint….swipe to see photos. Hand sanitizer liquid is by far the best, but gel does work exactly the same and the higher the alcohol the better Just spray the paint spots with hand sanitizer and gently massage in to the paint using a microfibre cloth…. voila the paint spots are gone. Happy Cleaning ? . . . . #cleaningtips #hincharmy #hinchmyhome #hinchhaul #cleaning #cleaningroutine #cleaningblog #cleaningmotivation #hinchyourselfhappy #cleaners #cleanhomehappyhome #homedecor #loveyourhome #iamahincher #goodhousekeeping #hinching #cleaningtips #cleaninghacks #instagram #cleaningmotivation #cleaninghouse #mumlife  #mrshincharmy#hinch #hinched #housewife #mum #family #zoflora #imahincher #mrshinchhome

Објава коју дели Mrs D’s Cleaning Reviews (@mrs.ds.cleaning.reviews) дана

Istakla je da se mogu koristiti i gel i tečna sredstva. Sve što je potrebno da uradite je da ih nanesete na mrlju, a zatim lagano utrljate krpom od mikrofibera. Fleke će nestati kao rukom odnešene. Takođe je dodala da što je veći procenat alkohola u sredstvima za dezinfekciju, to bolje.

Ljudi širom sveta su požurili da isprobaju ovaj trik i zaklinju se da zaista funkcioniše a na vama je da isprobate i vidite da li je sve onako kako “Mrs D” tvrdi.

 

 

 

 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar