Kum Darka Radovanovića progovorio o neprežaljenom gubitku: Video sam ga sat vremena pre TRAGEDIJE (FOTO)

Otkrio je do sada nepoznate detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Deveta godišnjica od smrti pevača Darka Radovanovića obeležena je 11. juna, a sada je njegov kum Milan pričao o neprežaljenom gubitku prijatelja koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Dobanovcima.

On je otkrio neke detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti, da ga je poslednji put video neposredno pre nesreće i da li se njegova ćerka seća oca.

Foto: Screenshot Youtube

“Darka sam zadnji put video sat vremena pre nego što će se desiti tragedija. Darko nije mogao na svadbu na koju smo trebali da idemo jer je radio, ja sam pokupio njegovu suprugu i sami smo otišli. To se sve dogodilo 11. juna u pola 9 uveče, Larin rođendan je bio sutradan. To je za sve nas bio šok. On je poginuo u 35. godini, ja toliko danas imam i ne mogu da verujem da je tako mlad čovek otišao”, rekao je Darkov kum, pa dodao:

Foto: Screenshot Youtube

“Što naši stari govore, ‘Bog na nebu, kum na zemlji’, ja sam tu ulogu preuzeo. Ona je slika i prilika svog oca, ona je mali Darko, uživa u tome, želi da se on pominje stalno, gleda emisije, voli njegove pesme. Ona je završila peti razred, ide uporedo u muzičku školu, opredelila se za klavir. Pre dve-tri godine prvi put me je ispitivala o Darku. Ja ne dozvoljavam da se ništa desi ni Lari ni Darkovoj supruzi ni roditeljima”, rekao je on u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar