Izletelo mu: Tvorac serije “Porodica Soprano” otkrio misteriju staru 13 godina (VIDEO)

Naime, serija završava scenom porodične večere u restoranu, u kojem se nalazi potencijalni atentator, ali gledaoci nikad nisu saznali da li je Toni preživeo tu večeru jer je scena iznenadno prekinuta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Serija ”Porodica Soprano” završila se pre 13 godina, ali fanovi još uvek raspravljaju o tome kako je završio legendarni mafijaš Toni Soprano.

Naime, serija završava scenom porodične večere u restoranu, u kojem se nalazi potencijalni atentator, ali gledaoci nikad nisu saznali da li je Toni preživeo tu večeru jer je scena iznenadno prekinuta.

Čini se da je u intervjuu za knjigu ”The Sopranos Session” autor serije Dejvid Čejs nenamerno otkrio kakva je bila sudbina glavnog lika.

Na pitanje o sceni u restoranu Čejs je odgovorio: “Mislim da sam tu scenu smrti smislio dve godine pre kraja”.

“Nije ni primetio što je rekao pa je samo nastavio: “Toni je trebalo da se nađe sa Džonijem Sakom na Menhetnu, trebalo je da vozi kroz tunel i samo se trebalo zamračiti i nikad ga više ne biste videli. Teorija bi bila da mu se nešto loše dogodilo na sastanku. Ali na kraju to nismo uradili.”

https://www.instagram.com/p/CBT-Pcohzs9/

Met Zoler Zajc koji ga je intervjuirao, pitanjem je ukazao na značaj onoga što Dejvid otkriva.

“Shvatate da ste upravo to nazvali scenom smrti?” pitao ga je.

“Je**te, dečko”, odgovorio mu je Čejs, shvativši da mu je izletelo.

Inače, u pripremi je film The Many Saints of Newark, čija radnja prethodi radnji serije Porodica Soprano i u kojem ćemo gledati doživljaje mladog Tonija Soprano.

Film u bioskope dolazi u martu 2021.



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar