Naučnici potvrdili: Ovo su 5 najsmešnijih viceva na svetu, popadaćete sa stolica!

Od Amerike do Japana ljudi se istim intenzitetom smeju na ove bisere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Alexas_Fotos

Ništa bez istraživača sa Univerziteta u Oksfordu.

Do svakakvih zanimljivih rezultata dolazili su prethodnih godina, pa tako i do toga koji su najsmešniji vicevi na svetu.

Na vama je da procenite jesu li ovih 5 viceva zaista najsmešniji na svetu:

1.Puž sa stavom

Muškarac sedi u sobi kada začuje da neko kuca. Otvara vrata i ugleda puža na tremu. Uzme ga i baci daleko i dvorište. Tri godine kasnije opet neko zakuca. On opet otvori vrata i ugleda istog puža koji mu ljutito kaže: “Dobro, šta je bilo ono?”

2. Duh i idiot

Tri prijatelja zaglave na pustom ostrvu i nađu magičnu lampu s duhom koji je svakome obećao da će ispuniti jednu želju. Prvi je poželeo da ga vrati kući. Drugi isto, a treći reče: “Usamljen sam. Želeo bih da se moji prijatelji vrate.”

Foto: Pixabay/Greyerbaby

3. Dečak i berberin

Dečak ulazi u berbernicu, a berberin šapne mušteriji: ‘Ovo je najgluplji dečak na svetu. Sada ću vam dokazati.’ Berberin u levu ruku uzme novčanicu od 10 maraka, u desnu dve kovanice od dve marke, a zatim pozove dečaka i pita ga: “Koje želiš?” Dečak uzme kovanice i izađe. “Šta sam vam rekao?”, reče berberin i doda: “Taj mali nikada neće naučiti”. Kasnije, mušterija napusti brijačnicu i ugleda dečaka kako izlazi iz prodavnice sa sladoledom. “Hej, mali, zašto si uzeo kovanice, a ne novčanicu?”, upita ga. Dečak, zadovoljno ližući sladoled odgovori: “Zato što će onog dana kada odlučim da mu uzmem 10 maraka, igra biti gotova”.

4. Jedan u milijardu

Kina ima više od milijardu stanovnika. Milijardu! To znači da tamo čak i ako si “jedan u milion“, postoji još barem hiljadu istih.

5. Trka s medvedom

Dva planinara su šetajući šumom ugledala medveda na udaljenosti od 50 metara. Medved ih primeti i krene prema njima. Jedan od muškaraca brzo skine ranac, izvadi patike i počne panično da ih navlači. Drugi ga zbunjeno upita: “Šta to radiš? Patike ti neće pomoći da budeš brži od medveda”, a ovaj mu odgovori: “Važno je samo da budem brži od tebe!”

Doktori se sablaznili: Operisali muškarca, iz bešike mu izvadili PUNJAČ za telefon! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (9)

  1. Nisam citala gluplje viceve...ko je ovo odredio za najsmesnije....taj..nema..smisla...da humor...i ds li zna uopte...da se smeje..gluposti

    Odgovori

Ostavite komentar