Zvezda društvenih mreža: Mateo Bočeli oduševio svojom izvedbom Diznijevog hita (VIDEO)

Poslušajte novu verziju pesme "Can you feel the love tonight"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Mateo Bočeli, sin čuvenog Andree Bočelija, je tokom poslednjih nekoliko meseci postao zvezda društvenih mreža. Publiku je oduševio svojim velikim talentom. Sada je objavio svoju verziju Diznijevog hita “Can you feel the love tonight”.

Bočeli je gost na novom albumu “Disney Goes Classical” , najveće hitove će odsvirati orkestar Kraljevske filharmonije. Album će izaći 2. oktobra. Pesma “Can You Feel the Love Tonight” iz filma “Kralj lavova” je balada koju su napisali Elton Džon i Tim Rajs, a 1994. za nju su nagrađeni i Oskarom.

“Izuzetno sam uzbuđen da se pridružim ovom Dizni projektu. “Kralj lavova” jedan je od najdražih filmova iz mog detinjstva i pevanje njegove vodeće numere je za mene neverovatna čast. Elton Džon je jedan od mojih muzičkih junaka, kako zbog svojih veština pisanja pesama, tako i zbog jedinstvenog stila”, ističe Mateo Bočeli.

Na albumu će se naći mnogi hitovi poput: “How Far I’ll Go” iz “Vijane”, “A Whole New World” iz Aladina, “Colours of the Wind” iz filma “Pokahontas”, “The Bare Necessities” iz “Knjige o džungli”, “Part of your World” iz “Male sirene”, “When You Wish Upon a Star” iz filma “Pinokijo”.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar