Radnici rade dan i noć: Lepa Brena izdvojila 100.000 evra, evo šta sprema!

Lepa Brena ne žali novca kada je nova investicija u pitanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/Kobra

Folk zvezda Lepa Brena naumila je da renovira kuću na Zlatiboru, a ta investicija koštaće je, navodno, neverovatnih 100. 000 evra.

“Od mnoštva nekretnina koje Živojinovići poseduju, Breni je oduvek bio najdraži restoran na Zlatiboru. Ona je i bila inicijator da se taj lokal kupi, budući da obožava da boravi na planini. Upravo zbog toga je taj restoran bio prvi na listi za renoviranje. U nekoliko nedelja osmislila je sve, odlučila da će potpuno preurediti svaki ćošak, a zatim napravila računicu koja je pokazala da će morati da izdvoji nešto više od 100.000 evra”, kaže izvor dnevnog lista “Alo!”, koji otkriva da folk zvezda ne žali para kada je posao u pitanju.

Foto: E-stock

“Budući da uskoro kreće letnja sezona, Brena želi da se renoviranje što pre završi. Letnja i zimska sezona su najisplativije na planinama, zbog čega je uposlila najbolje radnike i čak dvostruko veći broj ljudi. Radnici rade dan i noć, a Brena planira da za nekoliko dana ode na Zlatibor i lično nadgleda završne radove. Kada je već iskeširala toliki novac, bila bi prava šteta da nešto ne bude po njenoj zamisli”, zaključuje izvor.

 



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar