NOVA DRAMA u životu Tanje Savić: Moli muža da joj dovede decu, on prestao da joj se javlja! (FOTO)

Nikad kraja mukama u privatnom životu poznate pevačice.

Foto:ScreenShot/Instagram

Poznata pevačica Tanja Savić prolazi kroz novu porodičnu dramu.

Niame, kako navodi list “Alo!”, pevačica želi da joj suprug Dušan Jovančević dovede decu iz Australije, ali on to odbija.

” Kada je proglašena pandemija korona virusa, Tanja i Dušan su se dogovorili da je za bezbednost njihove dece najbolje da oni sa ocem odu u Australiju. I Dušan i dečaci su tamo rođeni i imaju australijsko državljanstvo, te su tokom karantina mogli da otputuju iz Srbije. Tanja je morala da ostane, a suprug joj je obećao da će stalno biti u kontaktu i da će se sa decom vratiti čim prođe opasnost od širenja koronavirusa”, priča izvor za “Alo!”.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Neko ti razume pogled, neko ne razume ni reči.🎈 #tanjasavic #ljubav #sreca #radost

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана

“U prvih nekoliko dana po njihovom odlasku, Tanja Savić je plakala po ceo dan i nije želela da izađe iz kuće. Samo je sedela u sobi i gledala fotografije svojih sinova i čekala poziv od supruga kako bi mogla da čuje dečake. Tako je provodila dane u karantinu, a čim je ukinuto vanredno stanje u našoj zemlji, počela je da pritiska Dušana da se sa decom vrati u zemlju. Međutim, Dušan je svaki put pronalazio razlog da odloži povratak, a u jednom trenutku je čak i prestao redovno da joj se javlja”, dodao je izvor za ovaj list.

 

Izvor: Objektiv.rs, Alo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar