Tanja Savić iskreno o koleginici: “Izabrala bih Mariju Šerifović, svi se lepe za nju”

Pevačica Tanja Savić svoju muzičku karijeru je počela da gradi nakon osvojenog trećeg mesta u finalu prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić priznaje da je ponosna na sebe jer je karijeru započela baš u ovom muzičkom takmičenju, a tom prilikom je otkrila i kojeg člana žirija bi volela da je imala za mentora.

– Uvek mi prvo padne na pamet koliko sam bila mažena i pažena od strane čelnika “Zvezda Granda”, posebno Saše i Žike, koji su stalno bili sa nama kada smo kretali sa našim karijerama – priznala je ona.

Tanja je otkrila koga bi sada odabrala za mentora u istoimenom takmičenju.

– Mariju Šerifović bih izabrala definitivno, svi se lepe za nju. Ona mi je jedna od onih direktnih, nekad i previše što mlade osobe možda ne mogu da razumeju. Ja sam stvarno njen fan i mogu da je doživim kao iskrenu osobu koja svima želi najbolje i isključivo gleda u svoje dvorište – otkrila je pevačica, pa nastavila:

Foto: Youtube/printscreen

– Definitivno da nije Zvezda Granda ne bi bilo ovako i ne bih imala ovaj put, koji sada imam. Imala sam svega 18 godina kada sam se pojavila i neverovatno mi je sve to, ne bih ništa menjala. Menjala sam se i fizički i ostvarila sam se kao majka, i zdravlje me je poslužilo da budem tu gde jesam i nema greške – istakla je Tanja.

Naime, Tanja Savić priznaje da je ponosna na sebe jer je karijeru započela baš u ovom muzičkom takmičenju, a tom prilikom je otkrila i kojeg člana žirija bi volela da je imala za mentora.

– Uvek mi prvo padne na pamet koliko sam bila mažena i pažena od strane čelnika “Zvezda Granda”, posebno Saše i Žike, koji su stalno bili sa nama kada smo kretali sa našim karijerama – priznala je ona.

Inače, nakon razvoda od supruga Dušana Jovančevića, Tanja Savić je sreću pronašla pored pilota Muhameda Mukija Bešića.

 Izvor: Blic, GrandOnline

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar