Doktor Zoran je pre 6 godina bio HEROJ borbe protiv poplava, a danas je hladnokrvno ubio roditelje

On je tada posetio oko 700 domaćinstava, unoseći mnogim ljudima sigurnost i veru da nisu usamljeni

Foto: Printscreen/YT/Facebook

Dr Zoran K. (48), iz Sremskih Karlovaca, koji je danas ubio svoje roditelje, pre šest godina je pomagao u poplavama koje su zadesile našu zemlju.

“Ovo je pravo vreme da sve nazaposlene kolege pokažu šta znaju i umeju, iskažu posvećenost i privrženost Hipokratovoj zakletvi, pomognu našim ljudima u nevolji u krajevima poput Krupnja i Rađevine, koji su teško stradali”, govorio je tada Zoran.

U intervjuu za “Novosti” on je rekao da je nezaposleni lekar opšte medicine i da je u Rađevinu ranije dolazio sa decom koja su tu boravila na rekreativnoj nastavi.

“Znao sam da u Rađevini živi oko 17.000 stanovnika, od čega u samom gradu oko 5.000, a da su ostali u selima, koja su i pre ove katastrofe bila skoro nedostupna u nekim delovima godine. Kao licencirani lekar, bez obzira na to što nisam zaposlen, imam pravo da radim i nije mi bio potreban nikakav poziv ni mobilizacija. Krenuo sam da pomažem ljudima po kućama, da im merim pritisak, šećer, delim terapiju protiv pritiska, antibiotike, lekove protiv bolova”, govorio je on.

Zoran je tada posetio oko 700 domaćinstava, unoseći mnogim ljudima sigurnost i veru da nisu usamljeni. Nije se umorio, pun je volje da radi i pomaže Rađevcima, „koji su divni i pažljivi ljudi“.

Podsetimo, on je danas oko osam sati, u vikendici u naselju Doka, lovačkom puškom usmrtio svoje roditelje, Lj. K. (77) i G. K. (66).

Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Prema pisanju medija, Zoran je radio u jednoj ambulanti u Novom Sadu, a prema nezvaničnim informacijama, prošle godine je dobio otkaz.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar