Teodora o svojim uspesima, prvom honoraru ali i majčinstvu: Volela bih da budem mlada MAMA! (FOTO)

Ovo su njeni planovi za budućnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock

Mlada pevačica Teodora Džehverović otkako je stupila na našu estradnu scenu niže samo uspehe. Sa svojih 23 godine pevačica ima jedan studijski album i mnogo hitova, a za veoma kratko vreme ona je uspela da se izdvoji na estradi, na čemu joj mogu pozavideti mnoge kolege.

Teodora kaže da živi svoj san i da se svakog dana zahvaljuje Bogu na svemu što joj je dao:

 

“Uvek mi je san bio da budem pevačica i to uspešna. Mogu reći da trenutno živim svoj san. Iskreno, kada vratim vreme unazad, a često to činim, i pogledam gde sam bila, a gde sam sada, ni sama ne mogu da poverujem šta sam sve postigla. Bogu zahvaljujem svakoga dana na svemu.”

Teodora je otkrila da je prvi honorar zaradila sa svojih sedam godina pevajući sa bratom Savom:

“Prvi novac sam zaradila sa sedam godina. Pevala sam za vreme novogodišnjih praznika zajedno sa bratom. On je bio Deda Mraz, a ja Snežna vila. (smeh)  Sećam se da sam sebi tada od tog novca kupila lutku koja je tada bila veoma popularna među devojčicama.”

 

 

View this post on Instagram

 

a nja njaaa

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

Teodora dodaje i kako je sigurna da ne bi postigla ovoliki uspeh bez podrške porodice, prijatelja i svoje menadžerke Sandre.

Popularna pevačica  kaže da sebe kroz deset godina vidi uveliko ostvarenu na polju majčinstva, kao i da bi volela da bude mlada mama:

“Kroz deset godina volela bih da kupim stan, udam se i rodim devojčicu. Mnogo volim decu i iskreno se nadam da ću uskoro postati tetka. Ne mogu da planiram dete, jer trenutno nemam partnera. Svakako bih volela da budem mlada mama.”

 



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar