Posle kontraverznog prvog dela: Najavljen nastavak “Sonikove priče”

Još uvek se ne zna kada počinje snimanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Crtani film “Sonikova priča” (Sonic the Hedgehog) dobija nastavak!

Paramaunt studio i Sega su potvrdili da jedan od najpoznatijih likova iz igrice dobija novi film, zato što su zadovoljni uspehom prvog filma. Na nastavku će ponovo raditi režiser Džef Fovler, kao i scenaristi Pet Kejsi i Džoš Miler.

Radnja filma se još uvek razvija i za sada se ne zna kada će početi snimanje i koji će glumci da se vrate u nastavku. “Sonikov film” je izašao u februaru i bio je najgledaniji u svetu, ali je tokom produkcije bio veoma kontraverzan.

Naime, kada je objavljen prvi trejler za film fanovi su bili besni zbog dizajna glavnog lika koji nije ličio na sebe. Bes je bio toliko glasan da je studio rešio da promeni dizajn lika i tim koji je radio specijalne efekte je u kratkom vremenskom periodu morao da izmeni izgled lika.

 

Studio “Moving Picture Company” koji je zapošljavao oko 800 ljudi i koji je radio na filmovima poput “Kralja lavova” i “Čuvara galaksije” je u kratkom vremenskom periodu morao da preradi ceo film. Studio je redizajnirao lika, zaposleni su radili smene duže od 15 sati kako bi sve bilo završeno do premijere, iako prvobitni izgled lika nije bio njihova krivica. Sumnja se da je studio upravo zbog Sonika bankrotirao i otpustio stotine radnika.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar