Adam Đogani se oglasio nakon Anabelinih reči da ga je majka OSTAVILA JER SU JE TUKLI: Jedva čekam da je sretnem!

Pobesneo je što pevačica pominje njegovu porodicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Otkad je Anabela Atijas ušla u “Zadrugu”, svaki dan ispliva neki novi detalj o porodici Đogani tokom svađa koje na imanju u Šimanovcima izbijaju svaki čas.

Foto: Screenshot Youtube

Mnogo toga saznali smo o privatnim životima i problemima cele porodice i pre razvoda Anabele i Gagija i posle njega, a sada je pevačica progovorila i o porodici bivšeg učesnika “Zadruge”, Adama Đoganija.

Nakon što je Anabela izjavila da je Adama Đoganija majka ostavila i pobegla kombijem u Nemačku jer su je maltretirali i tukli, oglasio se i mladi Đogani, koji je demantovao svaku njenu reč.

Foto: Screenshot Youtube

“Laž! Mene mama nije napustila sa 6 meseci, već sa tri godine… Velika laž je da je moja mama kupljena na Kosovu! Postoji i ta laž da su je moji maltretirali i da je dobijala batine… To je laž, ona je živela kao princeza! Hteo sam da sada pozovem moju mamu, ali mi se nije javila! Moja mama nikakvim kombijem nije prebačena u Nemačku, postoji samo jedna istina, a to je razvod, jer su jednostavno prestali da se vole, tačnije moja mama je prestala da voli mog tatu! Ne znam zašto se u ‘Zadruzi’ pominjem ja i moja porodica? Moj otac nema veze sa rijalitijem! Kontam da su Anabeli ponestale teme, nema svoj život, pa priča o mom! Uopšte nije ispalo u redu šta ona pokušava da napravi od porodice Đogani, da smo najgori i da smo nasilnici! Mi nismo nasilnici! Svi ste videli kakav sam ja bio prema mojoj sestri i prema devojkama. Jedva čekam da se sretnem lice u lice sa njom!”, rekao je Adam.

Anabela iz Zadruge POSLALA PORUKU Kristini Kockar: Ona će mi oprostiti… (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar