Kakav peh! Jović povređen!

Dečko baš nema sreće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Tanjug/AP Photo/Amr Nabil

Luka Jović zaista nema sreće otkako je došao u Real Madrid.

U deset utakmica “kraljevića” trener Zinedin Zidan ga nije ni poslao na teren, a u 17 preostalih odigrao je svega 598 minuta, odnosno samo 35,2 u proseku. Pritom, u poslednje dve utakmice Madriđana sakupio je čak 164 od pomenutih 598 minuta, iskoristivši tako ukazanu šansu zbog povrede prvog strelca ekipe, Karima Benzeme.

Međutim, kako javlja “Marka”, Luka Jović je u pobedi “kraljevskog kluba” nad gradskim rivalom Atletikom, u finalu Superkupa u Španije, doživeo povredu.

A da ona nije lakše prirode, govori i činjenica da ovaj ugledni španski sportski list javlja da Jović nije mogao ni da trenira sa ekipom, po povratku iz Saudijske Arabije, gde je madridski derbi i odlučivao o prvom španskom trofeju u ovoj sezoni.

“Marka” nije detaljnije objasnila ni težinu Jovićeve povrede, niti koliko će morati da odsustvuje, samo je objavila da on i Benzema nisu mogli da treniraju, ali je i to dovoljno da se potvrdi nastavak “Realovog prokletstva” koji je zadesio našeg mladog, sjajnog golgetera. Jer, otkako je posle bravura u Zvezdi i frankfurtskom Ajntrahtu došao u slavni klub iz glavnog grada Španije, imao je najpre problem sa povredom kuka, potom sa minijaturnom minutažom, a nakon debitantskog i zasad jedinog gola u dresu Madriđana – dva pogotka su mu poništena posle VAR-intervencija, a dva je sprečila stativa, uključujući i pomenutu utakmicu finala Superkupa. Na sve to – nova povreda, zbog koje ne može ni da trenira.



Izvor: Objektiv, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar