Miljan Mrdaković bio je u vezi sa pevačicom: On i Ivana su ludo bili zaljubljeni jedno u drugo (FOTO)

Da su se Ivana i Miljan voleli, svedoče i objave Stanićeve na Instagramu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Srbiju je šokirala vest da je nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i fudbaler Anderdelhta, Partizana, Vojvodine i mnogih drugih klubova Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo.

Kako Telegraf.rs saznaje, s njim u stanu bila je njegova višemesečna devojka, pevačica Ivana Stanić, koja je pozvala policiju. Tragedija se desila u 22 časa prethodne noći, u stanu koji je prvobitno ona rentirala, a u koji se Mrdaković uselio, i tu su neko vreme živeli zajedno.

Bili su ludo zaljubljeni jedno u drugo i naglašava da je motiv samoubistva verovatno nisu bili njihovi interni problemi. Ivana je inače iz Loznice, i prema rečima našeg sagovnika reč je o izuzetno pozitivnoj i vrednoj osobi.

Da su se Ivana i Miljan voleli, svedoče i objave Stanićeve na Instagramu. Naime, pevačica je u aprilu i maju ove godine objavilja dve slike sa Mrdakovićem.

Prvu iz Niša, gde su pozirali zagrljeni.

– Ljubavko – napisala je Ivana i objavila emotikon srca.

Foto: Instagram/iamivanastanic

Nekoliko dana kasnije, 2. maja, Ivana i Miljan pozirali su zagrljeni.

Foto: Instagram/iamivanastanic

Inače, o privatnom životu Miljana Mrdakovića malo se zna. Svog sina Uroša, koji je inače kadet fudbalskog kluba Radnički Niš, je obožavao i često ga je vodio na utakmice.



Izvor: Telegraf

Komentari (1)

Ostavite komentar