Lepa Brena prvi put komentarisala novu “snajku” Sandru: Viktoru je rano za ženidbu! (FOTO)

Brenin najmlađi sin doveo je devojku u porodični dom

foto:E-stock/Kobra

U dom Živojinovića, nakon snaje Aleksandre Prijović, Filipove supruge, prodružila se još jedna potencijalna snajka.

Naime, Brenin i Bobin sin Viktor doveo je svoju izabranicu Sandru u porodičnu kuću, a Brena ne krije da je zadovoljna sinovljevim izborom:

 

 

View this post on Instagram

 

Sve u životu možes da stvoriš osim duše.Sa njom moraš da se rodiš🙏🥰

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

“Sandra je divna devojka i veoma mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu sa izabranicama. Uvek sam ih učila da devojke treba da vole i poštuju, a vidim da je taj deo našeg vaspitanja urodio plodom. Potrebno je da se ljudi nađu i pronađu, a Viktor i Sandra uživaju u vezi. Uz to, otkrila sam da Sandra fantastično šminka. Tokom izolacije našminkala je i mene i nekoliko mojih prijateljica. Oduševljene smo i želela sam da joj pružim podršku jer na mlađima svet ostaje.”

foto:E-stock/C.Vukojicic

“I Viktor, baš kao i Stefan, mogu da osete zajednički život, i to kada jedno o drugome brinu 365 dana u godini. Ni Filip nije žurio sa ženidbom, pa ne treba ni njih dvojica. Postoji mnogo stvari koje treba da obave i nauče pre ženidbe, jer odluka o osnivanju porodice i potomstvu veoma je ozbiljna. Morate biti posvećeni detetu i ono mora kvalitetno da se vaspitava. Ako jurite samo karijeru, jednog dana shvatite da imate sve bogatstvo, možda i moć, ali promašaje u privatnom životu. Najlakše je napraviti dete, ali to je živo biće, prema kojem treba imati odgovornost i posvećenost. I Boba i ja ih savetujemo i videćemo da li će nas poslušati.”, rekla je Brena.

Porodično slavlje u domu Živojinovića! ON slavi rođendan, a Brena mu uputila emotivnu čestitku! (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar