Kupio je Mercedes i izjurio na ulicu! Sat kasnije ostao je bez automobila (FOTO)

Za sada nije poznata sudbina polovnog AMG A45, vrednog oko 20.000 evra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Pixabay

Novopečeni vlasnik polovnog Mercedesa AMG A45 nije uspeo da se obuzda, pa je odmah nakon kupovine automobila izjurio na put.

S obzirom da je u pitanju model sa skoro 400 “konja”, adrenalin je proradio pa je vlasnik odlučio da malo “nagazi gas”. Dodatni problem je bio što vozilo nije bilo osigurano.

Ovakva vožnja nije promakla policiji u engleskom Hejvudu. Kako je na Twitteru objavila lokalna uprava, vozač je jurio kao da je ukrao vozilo, pa su odlučili da ga zaustave.

Ispostavilo se da je vlasnik kupio auto pre samo 60-ak minuta, ali i da ga pre vožnje nije registrovao. Vožnja takvog četvorotočkaša nije samo neodgovorna i opasna, već i vrlo skupa, a to u ovom slučaju znači oduzimanje vozila.

Policajci su upravo to i učinili, a trenutno se ne zna da li će se preko 20.000 evra vredan auto naći pod valjcima bagera i biti uništen ili će se pojaviti na aukciji. U svakom slučaju, sada već bivši vlasnik može da se oprosti od svog ljubimca.



Izvor: B92

Komentari (2)

  1. Zasto su mu dli uto ako nije registrovan i nema osiguranje,,ovde garaze obezbede sve to i zahtevaju osiguranje,pa tek onda dobijete kljuceve ,papire i auto,,

    Odgovori
  2. Slupao ga je za svoje pare, ja kad iznajmim auto u MMS car auto agenciji pazim da ga ne ogrebem ne pada mi na pamet da divljam na putu.

    Odgovori

Ostavite komentar