Prvi Egzitov “stream” festival: Sea Star ide u etar! (VIDEO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Promo/Goran Lizdek

Sea Star Festival i zvanično je odložen zbog epidemije korona virusa za 2021. godinu, ali organizatori iz Egzit tima pobrinuli su se da u terminima kada je bio planiran, a to je od četvrtka 21. do nedelje 24. maja, predstave prvi regionalni streaming festival!

Sea Star Stream Festival donosi nastupe globalnih superzvezda i regionalnih muzičkih heroja koji su od 2017. do 2019. ispisivali istoriju u umaškoj laguni Stella Maris.

Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz, Modestep, Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, Bajaga i Instruktori, Urban & 4, Vojko V, Nipplepeople, Spiller, Umek, Petar Dundov, Marko Nastić, Elemental i Sašja muzičari su uz čije će snimke nastupa sa dve glavne bine Sea Stara – Addiko Tesla bine i Nautilus Arene – publika i ovog maja barem virtuelno moći da “skoči” do Umaga.

Foto/Promo

Nastupi će biti emitovani u pravoj festivalskoj formi i satnici, od četvrtka do nedelje sa početkom u 19.00 i 19.30 sati.

Četvrtak 21. maj rezervisan je za Vojka V (19.30h), Nipplepeope (20.35), zatim Ninu Kraviz (21.30h) i Spiller (23.45h).

Naredne večeri prvi izvođač biće Sašja u 19 časova, zatim Modestep u 20, sledeći su Wu-Tang Clan (20.40) i na kraju Umek koji će nastupati u 22 časa.

Hrvatski pank-rok bend Hladno pivo otvoriće subotnje veče u 19 časova, a nakon njih nastupiće Bajaga i Instruktori (20.00), Fetboj Slim(21.30) i za kraj Petar Dundov u 23.10 časova.

Poslednjeg dana 24. maja koncerte će održati Elemental, Urban & 4, Dubioza Kolektiv (21.00), a za svečano zatvaranje zadužen je Di-džej Marko Nastić u 22.30 časova.

Svi snimci biće emitovani na zvaničnoj web i Facebook stranici Sea Star Festivala.

Četvrti Sea Star s kompletnim do sada potvrđenim programom trebalo bi da bude održan u petak 28. i u subotu 29. maja 2021, a nastupiće jedan od najvećih hip hop sastava u istoriji Cypreš Hill, tehno superzvezda Amelia Lens, italijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenački elektronski mag Umek i rap zvezda Vojko V.

Uz njih nastupiće i trap reprezentacija u sastavu Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rok duo Buč Kesidi, te sam vrh regionalne elektronske scene u kojem su Tijana T i Insolate, kao i superjaka tehno postava na čelu sa Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, Ð Gumjom, Bronskim i Marcelom.

Sve kupljene ulaznice, prevoz i smeštaji važe za 2021. godinu, a svi kupci kojima novi datumi ne odgovaraju moći će dadobiju novac natrag.

Čim budu dostupne informacije o načinu refundiranja, to će biti objavljeno na zvaničnim web stranicama i društvenim mrežama festivala.

THE FIRST REGIONAL STREAMING FESTIVAL INCOMING! ???Sea Star Stream Festival ti donosi nastupe Wu-Tang Clan, Nina…

Posted by Sea Star Festival on Wednesday, 20 May 2020

Time je Sea Star postao i jedini festival u Hrvatskoj, ali i celoj regiji koji uz nove datume ima i potvrdu nastupa svih prethodno potvrđenih izvođača, a organizatori najavljuju da će i ovaj spisak dodatno proširiti.

Foto/Promo


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar