Devojčica NACRTALA svog ubicu: Izbo je MAKAZAMA pred sestrom i majkom

Majka je rekla kako je prijatelj, koji je ubio njenu ćerku, imao lične probleme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Sedmogodišnja devojčica iz Kanade izbodena je na smrt u svom krevetu, dok su mlađa sestra i majka gledale užasan prizor.

Očajna majka Melisa rekla je kako je ušuškala i poljubila ćerku Belu Rouz za laku noć, kada je porodični prijatelj uleteo unutra i napao je makazama, prenosi Miror.

Melisa je zgrabila drugu ćerku Lili (4) i istrčala iz sobe. Kako je rekla kasnije, nije mogla ništa da uradi da spasi život starije ćerke, koja je ubijena 10 meseci nakon što je njen tata izvršio samoubistvo.

Samo nekoliko sati pre ubistva, Bela Rouz je nacrtala sliku porodičnog prijatelja – koji je prolazio kroz “ličnu krizu” – i on se nasmejao kada je video crtež, preneo je CBC Njuz.

Devojčica je svako leto sa sestrom postavljala štand i prodavala limunadu, kako bi sakupila novac za lokalnu dečiju bolnicu.

Melisa je rekla kako je prijatelj, koji je ubio njenu ćerku, imao lične probleme, a ona ga je dovela u njihovu kuću nakon što ga je ubedila da potraži pomoć.

Kako je rekla, planirala je da ga odvede u bolnicu nakon što stavi ćerke na spavanje.

Policija je ubrzo stigla u kuću i uhapsila muškarca. Doktori su uporno pokušavali da spasu život devojčici, ali je ona umrla na licu mesta.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar