ŠOK DETALJI! Sloba Radanović prodao verenički prsten koji je Kija izabrala i platila?! (FOTO)

Isplivala nova saznanja...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/Ivan Dobričić

Slobodan Radanović navodno je prodao verenički prsten koji je svojevremeno poklonio Kiji Kockar, kada ju je pitao da se uda za njega. Naime, prema pisanju domaćih medija, ovaj komad nakita nakon razvoda ostao je kod pevača, a njoj je data mogućnost da ga uzme kad god da to bude poželela.

KIJA licem u lice sa ĐOGANIJEVIMA! Sada su joj sve o njoj, Luni i Slobi sasuli u lice! (FOTO)

Međutim kada je, navodi se, zatražila od Slobe taj prsten – ni on ni njegova nova draga tako nešto i ne spominju, kao da se nije ni desilo.

“Kija je sama izabrala i platila prsten kojim ju je Sloba verio! Kad je bila u Dubaiju, videla je taj prsten i za njega iskširala 900 evra. Sloba je trebalo da joj da pare, ali to nikada nije učinio, a sada neće ni prsten da joj vrati”, tvrdi izvor blizak bivšim supružnicima.

Kija navodno nije želela nikakvo sećanje na bivšeg muža, pa je tako prsten i ostao kod Slobe. Kada se predomislila, pa zatražila nakit nazad – bilo je kasno. Radanović ga je, navodno, već odavno bio prodao.

View this post on Instagram

?

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

“Sloba je posle razvoda rekao Kiji da će čuvati taj prsten i da može da ga uzme kad god bude htela. Kija se nedavno predomislila, pozvala je njihovog zajedničkog menadžera i zamolila da od Slobe uzme taj nakit. Ali on se uporno pravi lud i odbija razgovor na tu temu. Ne znam zašto to radi. Ili je i dalje zaljubljen u Kiju, pa želi nešto njeno da ima ili je u dugovima, pa ga je možda do sada već prodao”, zaključio je izvor.

 

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar