Epic Games spremio ČETIRI besplatna iznenađenja za ljubitelje igara (VIDEO)

Procureo spisak naslova koje ćete moći da preuzmete na Storu u narednih mesec dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto / Unsplash / Photo by Mélanie THESE

Kompanija Epic Games nedavno je pokrenula mega rasprodaju na svojoj platformi, a uz to potpuno besplatno deli i, ništa manje, spektakularne naslove.

Od 14. do 21. maja, igrači mogu da besplatno preuzmu Premijum ediciju igre Grand Theft Auto V, zbog čega je došlo do preopterećenja servera za Epic Games Store.

Objava da će igra biti podeljena besplatno procurela je dan ranije, a sad je otkrivena lista ostalih free igara, koje dolaze u narednih mesec dana.

Prema tim informacijama, od 21. maja moći ćete da besplatno preuzmete Civilisation VI, a od 28. je u ponudi Borderlands The Handsome Jack kolekcija, koju čine Borderlands 2 sa svim pratećim DLC sadržajem i Borderlands Pre-Sequel.

Za sam kraj rasprodaje, 4. juna, podseća Play! Zine, biće podeljene kopije multiplejer-preživljavanje naslova ARK: Survival Evolved.

Ako je istina, radi se o izuzetno vrednim igrama koje će pred igrače doneti stotine sati sadržaja. Ipak, pošto se radi o nepotvrđenim glasinama, moraćemo da sačekamo navedene datume i otkrijemo da li je vredelo.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar