“Oni su razlog zašto se budim ujutru”: Samohrana majka pobedila koronu, pa doživela NAJEMOTIVNIJI trenutak (VIDEO)

Pristala je na lečenje eksperimentalnom metodom i tada je stanje počelo da se popravlja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Printscreen

“Sve vreme sam brinula šta će biti s mojom decom ako mene ne bude”, rekla je samohrana majka Ruti iz Majamija koja je bila zaražena koronavirusom i u bolnici provela gotovo mesec dana.

“Oni su razlog zašto se budim ujutro. Sela sam i razmišljala: Moram da se borim za njih”, rekla je Ruti Ramirez iz Majamija u SAD-u. Ova samohrana majka dvoje dece, gotovo mesec dana provela je u bolnici gde se borila protiv koronavirusa, piše 24sata.hr.

Ruti su sedmog aprila zadržali u bolnici u kojoj inače i radi jer je bila pozitivna na koronavirus. Bila je jedna od prvih pacijenata u toj bolnici, a stanje joj se iz dana u dan pogoršavalo. Pristala je na lečenje eksperimentalnom metodom i tada je stanje počelo da se popravlja.

“Sve vreme sam brinula šta će biti s mojom decom ako mene ne bude”, rekla je Ruti. O njenom sinu Isaku (5) i Sofiji (8) brinula se njena sestra i kolege iz bolnice. Kaže kako su kolege iz bolnice njena porodica, a dok je ona bila na lečenju, oni su deci donosili hranu i pomagali njenoj sestri.

Nakon gotovo mesec dana provedenih u bolnici, nalaz je pokazao da je Ruti negativna na virus i da može da ode kući. U bolnici su joj aplaudirali dok je izlazila, a ispred su je dočekali kolege i njena deca koja su joj odmah potrčala u zagrljaj.

“Naučila sam da se i pogledom može GRLITI”: Ispovest Vranjanke koja se tokom epidemije korone borila sa rakom

“I dalje sam se osećala umorno, ali bilo ih je tako dobro videti”, zaključila je Ruti koja će se pre povratka na posao još oporavljati kod kuće, ali sada u društvu svojih najdražih, ćerke i sina.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar