Saša Popović odlučio da li će Đorđe David nastaviti sa snimanjima kao do sada! (FOTO)

Publika ne sme da trpi...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/ Mirko Rodić

Direktor “Grand Produkcije” Saša Popović odlučio je da li će član žirija “Zvezda Granda” Đorđe David učestvovati u snimanju istoimene emisije, obzirom na to da je imao povredu noge.

Život ga ne mazi ovih dana: Đorđe David obukao SUKNJU i prošetao na ŠTAKAMA kroz grad! (FOTO)

“Saša Popović planira da uvede neka nova pravila. On se uvek trudi da osmisli nešto novo, iako su iz sezone u sezonu najgledaniji, ali publika se brzo zasiti jednog te istog. O promeni žirija nema ni govora, postavka ostaje ista, ali Đorđe ima problem. Koronu je preležao, ali mu je noga slomljena i u gipsu, pa ne zna ni kako će da dođe na snimanje, a kamoli da tamo sedi satima” otkrio je izvor za “Svet”, a prenose mediji.

“Saletu je žao, ali mu je rekao da na bolovanje i ne pomišlja, da regularno dolazi na snimanja, da će mu postaviti neku stolicu da može da podigne nogu i da mu bude udobno. Ni publika, ni takmičari ne mogu da tpre, te svi moraju da daju sve od sebe”, dodao je izvor, a potom otkrio i koju još novinu Popović planira da uvede u koncept.

“Sale je razmišljao još prošle godine da publika, takođe, glasa tasterom posle svakog nastupa, jer oni prate sve kandidate i idu na njihove nastupe, pa nije isključeno da će tu novinu uvesti sada.”, kaže izvor za Svet, a prenose mediji.

 

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar