“Treba da analiziramo i vidimo šta i kako”: Slomljeni Tadić zna šta je nedostajalo za prolaz dalje!

Srbija je na kraju grupne faze takmičenje završila sa dva osvojena boda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen RTS1

Fudbaleri Srbije završili su učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Dušan Tadić bio je mnogo razočaran posle eliminacije sa Evropskog prvenstva.

“Sigurno da smo razočarani. Cilj nam je bio prolazak. Razočarani smo, ali sam ponosan na ovu grupu momaka, pružili su maksimum posle napornih sezona, niko nije hteo da se odmara, dao je sve za svoju zemlju. Ostaje žal, ali bitno da smo dali sve od sebe” – rekao je Tadić za RTS i dodao:

Foto: printscreen RTS1

“Mislim da smo imali dosta šansi, par šansi. Ovaj poslednji šut Sergeja, onaj ofsajd… Mitar glavom. Nismo uspeli da postignemo pogodak. Protiv Slovenije smo isto imali dosta prilika. Treba da analiziramo i vidimo šta i kako. Najbitnije od svega da su momci dali sve od sebe” – zaključio je Dušan Tadić.

Srbija je na kraju grupne faze takmičenje završila sa dva osvojena boda što nije bilo dovoljno za prolaz u osminu finala.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Što imaš analozirati!!(SRAMOTU) Idi u kadinet za kemiju I fiziku tamo se analizira! ANALIZA;sramota ste Srbije,niko ste,ništa ste =jedna velika nula!Istu ste stvar napravili I na svetskom pravenstvu!! ŽAO MI JE PUBLIKE koju po nemačkoj matretiraju I napadaju nacisti ustaše I šiptari!!

    Odgovori

Ostavite komentar