Ljudi, nemojte da se radujete, pa nismo pobedili! Piksija boli poraz, ali je ponosan na ekipu – “Idemo dalje”

Selektor je objasnio zbog čega Tadić nije počeo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Fudbalski savez Srbije

Reprezentacija Srbije poražena je od Engleske na startu Evropskog prvenstva rezultatom 0:1.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izneo je prve utiske nakon ovog možemo slobodno reći bolnog poraza.

“Isfrustriranost postoji kada izgubite utakmicu. To nije bio plan. Plan je bio totalno nešto drugo, a to je da pobedimo. Odigrali smo hrabro, moćno, nismo se uplašili osim prvih 15 minuta gde smo svesno dali loptu Englezima. Stajali smo dobro u zoni. Mislim da su i promene u drugih 45 minuta doprinele, mirnoća, pas igra, naterali smo Engleze da se brane. Treba da budemo ponosni na ono što smo prikazali. Rezultat je negativan, ali šta da radimo, idemo dalje. Nemamo čega da se stidimo. Možemo dosta toga, na sledećoj utakmici ćemo pokazati” – rekao je Stojković za TV “Arena sport”.

Objasnio je zbog čega je Tadić počeo na klupi.

“Nije povreda, nego deo taktike. Želeo sam da ga poštedim. Znao sam da će drugo poluvreme biti odlučujuće. Želeo sam ga svežeg, to je bio deo taktičkog plana. Pokazali smo da možemo da odigramo hrabro i pored jake Engleske. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa najvećim timovima. Teško da možete da pobedite, a da ne postignete gol” – objasnio je Piksi.

Podsećanja radi, Srbija nastavlja EURO u četvrtak i to duelom protiv Slovenije.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Idete vi kući jer od Vas nema ni igrača ni ni fudbala taj fudbal što vi igrate može se gledati na svakoj livadi I proplanku!!

    Odgovori

Ostavite komentar