Održana premijera Diznijeve animacija “U mojoj glavi 2”: Jelena Đoković je pozajmila glas Pauli (FOTO)

Ovaj film dobio je Oskara, a prihvaćen je kao jedan od najpoučnijih novijih crtanih naslova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dalibor Danilović

Svečana premijera Diznijeve animacije “U mojoj glavi 2“, koja se sada i zvanično našla na repertoaru svih bioskopa održana je sinoć pred punom salom bioskopa Cineplexx Ušće.

Na crvenom tepihu našli su se učesnici sinhronizacije filma među kojima brojne ličnosti naše javne scene, Hristina Popović koja je pozajmila glas majci glavne junakinje Rajli, Vladimir Nićiforović koji je interpretirao emociju Strah, kako u prvom delu filma, tako i sada. Po prvi put u sinhronizovanoj animaciji našla se i Jelena Đoković, u liku Paule. A pred foto reporterima bili su i muzičar Marko Kon koji je glas pozajmio liku policajca, Iva Lorens u ulozi emocija Smor, Srđan Čolić Moby kao Bes i drugi.

Foto: Dalibor Danilović

Animacija “U mojoj glavi 2“ slovi za jedan od najpoučnijh crtanih naslova skorije generacije, a nakon nekoliko godina od prvog dela filma koji je osvojio sve najvažnije nagrade od Oskara, preko BAFTE do Zlatnog globusa, Pixar i Disney studio posvetili su se nastavku uzbudljive, emotivne priče.

Foto: Dalibor Danilović

Nov scenario reditelja Kelsija Mana donosi galvnu junakinju Rajli sada kao nešto veću devojćica u čijoj glavi obitavaju neke nove emocije. Dizni i Pixar ponovo zaviruju u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavni štab počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, Nove emocije!
Dosadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost.  A, deluje da ona nije sama. Tu su i Zavist, Stid, kao i emotivno stanje Smor.

Foto: Dalibor Danilović


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar