NBA ligo, spremi se! Srbin poslao brutalnu poruku pred DRAFT – “Ja sam kao on”, a on je “sin” Majkl Džordana (VIDEO)

Đurišić se priprema za najveće izazove u svojoj karijeri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Mega

Srpski košarkaš Nikola Đurišić trenutno se nalazi u Trevizu gde pokušava da se nametne skautima i trenerima na Adidasovom Evrokampu.

“Sjajan je osećaj. Dobiti pozivnicu da budem ovde sa nekim od najboljih igrača iz Evrope i da se sa njima takmičim”, rekao je Đurišić za “Hoops Hype”.

Zatim je upitan kako se nosi sa putom od SAD do Italije, i novim treninzima i naporima koji ga očekuju:

“Umarajuće je. Neću lagati, i fizički i mentalno. Može da te iscrpi, ali moraš da budeš jači od toga. Sve polazi iz glave, samo moraš da budeš mentalno jak i proći ćeš bez problema.”

Prošle godine se povukao sa drafta.

“Prošle godine se nešto dogodilo u Sakramentu. Imao sam zdravstveni problem, ništa ozbiljno, ali ove sezone je sve bilo savršeno. Zahvalan sam što sam imao priliku da dođem ovde i igram dobro” – nastavio je Đurišić, a zatim i rekao da i trenutno sada nije siguran da će izaći.

“Ne znam još uvek, Imam još treninga koje treba da odradim sa NBA timovima. Posle toga, recimo 10 dana pred draft, ću znati”.

Zatim je dobio zanimljivo pitanje. Zanimalo je “Hoops Hype” sa kojim igračem bi Nikola sebe uporedio.

“Rekli su mi da igram kao Džo Džonson. Nisam bio ljut na to poređenje, on je veoma dobar igrač. Sviđa mi se. Rekao bih da sam ja viši, manje atletski razvijen Entoni Edvards. Ne u pogledu zakucavanja i svih tih stvari, nego šutiranja trojki i to što obojica umemo da se branimo”, dao je Đurišić zanimljiv odgovor.

Pitanje ko je najbolji igrač svih vremena je uvek najteže.

“I dalje ne mogu da odlučim između Majkla Džordana i Lebrona Džejmsa. U sadašnjosti, rekao bih Nikola Jokić. Tu su i Luka Dončić, Entoni Edvards i Šaj Gildžes-Aleksander iz Oklahome” – završio je Đurišić.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar