Borite se i pobedite ih sve: Vučić u avionu sa Orlovima, poželeo srećan put našim fudbalerima (VIDEO)

Predsednik se obratio Orlovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Orlove i stručni štab u avionu pred polazak u Nemačku gde će se naša reprezentacija u grupnoj fazi sastati sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

-Poslednji put sam naše fudbalere pozdravio u avionu pred odlučujuću utamicu u Lisabonu. Borili su se i pobedili. Sada im želim da pobede Engleze, a onda redom… poručio je Vučić.

On se obratio Orlovima.

-Da vam se zahvalim na svemu. Sada svi ćute u Srbiji i prave se kao da ništa ne očekuju, a svi se nadamo da uradite više od onoga što i sami mislite da je moguće. U nedelju kad se igra utakmica protiv Engleske na ulici nikog živog neće biti i želim da znate da je cela Srbija uz vas. Pobedili, izgubili, mi ćemo biti uz vas. Vi samo dajte sve od sebe, samo se borite za svoju Srbiju i hvala vam za svu radost koju ste doneli našem narodu i našoj zemlji. Biće više njihovih nego naših navijača ali će naši navijači hrabro da vas bodre, a cela Srbija i Republika Srpska su uz vas. Idite tamo pobedite ih sve, a i ako izgubite, vi se borite… poručio je Vučić.

-Borite se i pobedite ih sve! Vučić je poželeo srećan put našim fudbalerima na Evropsko prvenstvo.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar