Dnevni horoskop za 12. jun: Duboko udahnite i danas samo mirno, na nebu je kvadrat Marsa i Plutona

Kvadrat između ove dve planete je vrlo intenzivan i snažan aspekt i svakom znaku će "prodrmati" određeni deo života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ Siegfried Poepperl

OVAN

Egzaktni kvadrt Plutona i Marsa vama donosi neke situacije vezane za tajne, daleka putovanja,, snove. Možda ste pred jutro imali teške snove, ali to je još najbolji način da se “potroši” ovaj aspekt. Rzmislite o sombolici tog sna, jer možda vam šalje poruke koje bi trebalo da razumete. Ako nije baš neophodno, danas ne krećite na putovanja, pogotovo ako su u pitanju egzotične destinacije i daleka mesta na obali.

BIK

Nezgodan aspekt na nebu vama poručuje da treba da povedete računa o svom fizičkom zdravlju i telu uopšteno. Izmenite ishrnu, eliminišite stresove, izbegavajte meso, mesne prerađevine, ljutu, masnu i tešku hranu. Vaše telo vapi za odmorom, opuštanjem i regeneracijom. Ne budite impulsivni. Ako ikako možete provedite dan i tišini, izolaciji i samoći. Lepa i umirujuća muzika danas je Bikovima posebno od pomoći.

BLIZANCI

Blizanci danas mogu da imaju turbulencije po pitanju finansija. Sve vezano za novac, prihode, materijalna dobra danas vam je na udaru kvadrata Marsa i Plutona. Moguće je da se baš danas otkrije prevara nekoga u koga ste imali poverenje na temu materijalnog dobra. Čuvajte grlo, izbegavajte hladne napitke i potrudite se da ne vičete ako vas obuzme ljutnja. Ukoliko je moguće, ne donosite danas odluke, sačekajte da se sve “slegne” koji dan.

RAK

Rakovi mogu imati iznendne događaje sa braćom, sestrama ili komšijama. Neophodno je da zadržite potpuni mir i mudrost i da posebno danas izbegavate, ako je moguće, vožnju. Saobraćaj vam je danas slaba tačka, bilo da ste vozač ili pešak, nemojte da zbog nervoze izgubite pažnju i budete učesnik nekog nemilog događaja. Radite danas od kuće, ako to vaš posao dozvoljava.

LAV

Lav je uvek u pravu,  danas pogotovo. Ali kad bi se šalili…Tvrdoglavost je osobina koju danas svi Lavovi moraju da stave na minimum, ako već ne mogu da je u potpunosti isključe. Lav kad je tvrdoglav, onda je to tvrdoglavost na profesionalnom nivou. Aspekt Plutona i Marsa zahteva od Lava da “spusti loptu” i da ne isteruje uporno svoje zamisli i ideje, jer danas Lav nikako ne može da bude u pravu, a tvrdoglavost u stavovima danas može da izazove dalekosežne posledice.

DEVICA

Devicama ovaj nezgodan aspekt može da donese posebno stanje svesti – zapravo da im bude veoma korisno da prošire svoje vidike i poimanje života. Mars i Pluton poručuju Devicama da je potrebno i korisno da izađu iz svoje “sigurne zone” razmišljanja i da prihvate neke potpuno nove parametre i vrednosti. Zapravo bi bilo vrlo lekovito da Device počnu da razmišljaju rasterećenije i opuštenije.

VAGA

Vagama kvadrat Plutona i Marsa pokreće pitanja vezana za poslovnu situaciju. Ukoliko ste do sada bili bez poslovnog angažmana, računajte da će se to promeniti. Zaposlene Vage mogu da očekuju promene unutar postojeće firme, koje će se reflektvoati i na njihov angažman. Ako ste do sada bili pomalo letargični po pitanju posla, ovaj planetarni aspekt vas budi i pokreće. To je dobro za vas, čak i ako vam se promena na prvi pogled ne bude baš dopala.

ŠKORPIJA

Škorpije danas posebno treba da budu smirene i da ostanu hladnokrvne koliko god da ih nešto izbaci iz takta. Partnerski odnosi, sudski procesi ili javnost su teme koje danas Škorpijama mogu da upale “crvenu lampicu”. Samo mirno i ne ragujte impulsuvno i naglo, sve će izgledati drugačije i biti bolje po vas ako ne odreagujete momentalno, nego pustite da prođu dva dana.

STRELAC

Strelci u znaku i posebno u podznaku, danas mogu da čuju vesti o neočekivanom nasledstvu ili nečemu što im u budućem vremenu može doneti veću količinu novca. Iznenada, neočekivano, kao grom iz vedra neba, Strelčeve će danas pogoditi neke vesti. Kako god da vam se učini, lepo ili ružno, samo dišite duboko i nemojte da rastrubite odmah okolo svima. Umirite se prvo sami sa sobom, pa onda razmislite da li i šta ćete pričati drugima. Lekcija za vas je danas da naučite da ćutite.

JARAC

Jarac će, prema današnjem planetarnom aspektu, morati da isplanira put u inostranstvo i moguće je da će ga to u izvesnoj meri uplašiti i uznemiriti. Drugi deo ove priče je vera – Jarac sada uči o snazi i moći vere – koliko je značajna i moćna. Ne treba da se prepušta sumnjama i strahovima, već da sa verom u najbolje moguće ishode hrabro krene napred. Optimizam je nova stvar koju svaki Jarac mora da nauči.

VODOLIJA

Vodolijama kvadrat Plutona i Marsa otvara vrata novih poslovnih mogućnosti. Možda će na prvi pogled da deluje komplikovano, ili da donese i mogući konflikt i teške razgovore sa nekom muškom osobom, ali nova poslovna mogućnost se definitivno pojavljuje pred Vodolijom. Pokušajte da budete mudri i diplomatični, da prihvatite ono što vam se nudi, a sa druge strane da ne uđete u konfliktnu situaciju sa nekom osobom od autoriteta. Sve se može kad se imaju dobra volja i mudrost  – i jare i pare možete da imate – to je ono što impulsivna i netaktična Vodolija sada treba napokon da shvati.

RIBE

Ribe će imati turbulentne momenta po pitanju prijateljskih odnosa – može se lako desiti da shvate da su pogrešno procenjivali ljude oko sebe. Uznemirena Riba će se uvek truditi da svoju uznemirenost prikrije od okoline, pa će i danas ako se razočara u nekoga u koga je imala bezgranično poverenje, Ribica to sakriti duboko u sebi. Nemojte se iznenaditi ako se danas dogodi nešto što vam pokaže da je zapravo potpuno obrnuto – onaj koga ste smatrali za bliskog prijatelja vam je neprijatelj, a da ste u nekog drugog neopravdano i bespotrebno sumnjali. Ništa nije onako kako izgleda – to je lekcija ovog planetarnog aspekta za Ribe u znaku i podznaku.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar