Lejdi Gaga je ponovo pokrenula glasine da je možda trudna (VIDEO)

Nagađanje možda potvrđuje i ogroman dijamantski prsten

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/You Tube@HBO

Obožavaoci su krenuli da kaomentarišu ovu informaciju, kada su se pojavile fotografije izvođača Poker Facea na  sestrinom venčanju u Mejnu.

„Lejdi Gaga je trudna i udata“, napisao je jedan uzbuđeni obožavalac, dok su drugi požurili da joj čestitaju.

Gaga je takođe pokazala ogroman dijamantski prsten na probnoj večeri za venčanje svoje sestre Natali Germanotte u Jork,javlja Daily mail.

Pevačica je nedavno izašla u javnost na premijeri svog HBO koncertnog filma pod nazivom ”Gaga Chromatica Ball”, noseći neobičan prekrivač koji je skrivao njen stomak.

Lejdi Gaga koja je u dugoj vezi sa preduzetnikom Majklom Polanskim (46), nedavno je završila snimanje filma“ Joker: Folie a Deuk” dok nastavlja rad na novom albumu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Na fotografijama sa venčanja njene sestre, koje je dobio The Sun, hitmejkerka Bad Romance je blistala pored svog dečka Majkla u pripijenoj maloj crnoj haljini, sa elegantnim stilom otvorenih ramena, kako bi istakla svoju figuru.

Da bi upotpunila svoj izgled, nosila je upadljive cipele i niz bisera na vratu.

Dan pre venčanja svoje sestre modne dizajnerke,delovala je veoma emotivno,dok je brisala suze.

 Glumica, čije je pravo ime Stefani Germanota, nosila je haljinu za deverušu, boje breskve dok je hodala niz prolaz sa mladoženjom.Svetlucajući na popodnevnom svetlu, takođe je bio upadljiv masivni dijamant na njenom prstu – što je podstaklo spekulacije da su ona i preduzetnik možda napravili sledeći korak u svojoj vezi.

Nju su  prvo povezivali  sa Polanskim, koji je diplomirao na Univerzitetu Harvard i radi kao izvršni direktor u Institutu za imunoterapiju raka i Fondaciji Parker, 2020.

Pre nego što je izašla sa Polanskim, Gaga je bila verena dva puta, prvo za Tejlor Kinija, pre nego što su raskinuli veridbu u julu 2016, a zatim sa njenim menadžerom za talente Kristijanom Karinom.

Glasine o trudnoći, stižu samo nekoliko nedelja, pre nego što se očekuje da će odžati osam nastupa u Las Vegasu za džez i klavir.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar