Prava ili lažna: Konobarica robotica izazvala je ozbiljnu pažnju (VIDEO)

Da li je već došlo vreme da realne osobe oponašaju robote

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ WIT

Filmska priča, u Kini je več odavno stvarnost- restorani u kojima su konobarice robotice koje sa osmehom uslužuju goste, nagovestili su novu eru. Ipak, jedan video koji je nedavno objavljen, izazvao je mnogobrojne komentare u svetu.

U pitanju je restoran u Kini koji prikazuje izuzetnu fuziju tehnologije i zabave. Na snimku se vidi robotska konobarica koja se razmeće svojim plesnim robotskim pokretima i veštinama, dok poslužuje goste, javlja The Indian Express.

Video je brzo privukao pažnju korisnika interneta, pokupivši široko priznanje za svoj inovativni pristup. Video je snimljen je u Chongking Hotpot restoranu,a zvezda  je ovaj robot. Obučena je u normalnu ljudsku odeću, ima talasastu dugu kosu i skoro da izgleda stvarno!

Ona bez napora primenjuje robotske pokrete i oponaša AI glas tokom svoje rutine servisiranja.

S lakoćom donosi činije i tanjire sa hranom i rukuje menijem, definitivno ovaj robot može sve.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TODAY (@todayonline)

Video je izazvao talas pozitivnih reakcija na mreži, a gledaoci su hvalili kreativnost vlasnika restorana i vešto izvođenje. Mnogi su izrazili divljenje sposobnosti vlasnika da spoje tehnologiju sa tradicionalnom uslugom, stvarajući nezaboravno iskustvo u restoranu za posetioce.

Jedan korisnik je napisao: “To je prava osoba lol.” Drugi je dodao: „Momci, ovo je osoba koja imitira robota, vi verujete svemu što vidite ovde jer…

Ubrzo su počele da se pojavljuju teorije zavere, jer su mnogi komentari navodili da je to ustvari prava osoba koja oponaša robota. Stvarno ili lažno? Svi su zbunjeni, da li je stvarna osoba uverljivo skinula robotske pokrete zahvaljujući uličnim perfomansima.

Uz mnogobrojne kontradiktorne komentare, jedan korisnik društvenih mreža je rekao:“Šta god da je, jezivo je”Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar