Horor u Nemačkoj: Pucao trudnoj ženi u glavu, pa nastavio krvavi pir, četiri osobe ranjene

Potparol policije je zamolio stanovništvo da zasad izbegava to područje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube

Četiri osobe su danas ranjene u pucnjavi u Hagenu, u zapadnoj Nemačkoj, a osumnjičeni počinilac je u begu, saopštila je policija.

Prema dostupnim informacijama, begunac je 34-godišnji Mehmet O. koji je trudnoj supruzi pucao u glavu.

Lekari joj se bore za život.

Nakon što je pucao u njihovom zajedničkom stanu, počinilac je otrčao na 7. sprat i u zaključana vrata stana ispalio do šest hitaca. Tamo niko nije povređen.

Muškarac je potom seo u svoj Mercedes i odvezao se do dva kilometra udaljenog frizerskog salona. Tamo je hicima ranio još troje ljudi.

Rođak počinioca rekao je za medije:

– Bio sam šokiran kada sam čuo što se dogodilo. A ne mogu ni objasniti zašto je to učinio. Koliko ja znam, nije imao nikakvih problema i zapravo je bio vrlo miran dečko. On i supruga imaju četvoro dece – rekao je on.

Dronovima traže begunca

Dronovi su u vazduhu, pretražuju se obližnje šume. Specijalne jedinice iz cele Severne Rajne-Vestfalije su na putu, uključujući policijske helikoptere i pse tragače.

– Video sam počinioca kad je s torbom otišao do svog Mercedesa na parkingu Netoa. Tada je ugledao policiju i utrčao u šumu koja graniči s parkingom. Dva policajca su mu vikala da stane, ali je on pobegao u šumu – rekao je jedan od svedoka.

Potparol policije je zamolio stanovništvo da zasad izbegava to područje.Izvor: Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar