Grom udario u Poštu kod Užica: “Samo je sevnulo i puklo, bilo je zastrašujuće”

Na samom objektu nije pričinjena veća materijalna šteta, a grom je direktno pogodio u dimnjak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/diegotankograd

Usled jakog, olujnog nevremena, praćenog kišom i grmljavinom, grom je udario u dimnjak zgrade u Kremnima, pod čijim krovom se nalazi Pošta.

Nevreme, koje je zahvatilo sela u podnožju Tare, prema rečima meštana, nije trajalo dugo, ali se za kratko vreme sručila ogromna količina kiše.

Tokom nevremena je jako grmelo, i sevalo, kažu, sa svih strana, a kad se oluja smirila, pročulo se selom, da je grom udario u zdradu Pošte, u centru sela.

“Samo je sevnulo i puklo, bilo je zastrašujuće, pa smo kasnije čuli da je munja udarila u Poštu, po selu se priča da je oštećen dimnjak, ali na svu sreću ostao je objekat čitav i niko nije povređen”, ispričali su nam meštani Kremana.

Na samom objektu nije pričinjena veća materijalna šteta, a grom je direktno pogodio u dimnjak, te ga je skoro do pola srušio, a cigle su, usled udara, završile po dvorištu zgrade.

Zbog obilnih kišnih padavina proteklih dana, u planinskim zaseocima razuđenim po obroncima Tare i Zlatibora, voda je raznela makadamske puteve, a grad u mnogim okolnim selima pričinio štetu na poljoprivrednim usevima.

 Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar