Nina otišla u hotel u Atini, probudila se sa plikovima na licu i telu (VIDEO)

Ona je, kako je ispričala, sa sestrom i prijateljcom otišla u Atinu, gde su odsele u apartmanu  koji je imao sjajne ocene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/NinaGavran printscreen

Poznata influenserka Nina Gavran, objavila je video u kojem upozorava svoje pratioce da dobro provere gde odsedaju na putovanjima, da ne bi doživeli neprijatnost kao i ona.

Ona je, kako je ispričala, sa sestrom i prijateljcom otišla u Atinu, gde su odsele u apartmanu  koji je imao sjajne ocene.

Međutim, nije bilo sve tako sjajno.

“Probudila sam se usred noći jer sam osetila da nešto šeta po meni i shvatile smo da u krevetu imamo stenice”, započela je ona.

Inače, ugrizi ovih buba mogu da izazovu alergijske reakcije i sekundarne infekcije kože, što se Nini upravo i dogodilo.

“Odmah smo izašle iz smeštaja, misleći da je to – to, da nemamo nikakve posledice, jer nismo imale nikave ujede u tom trenutku. Ono što mi tada nismo znale je da se posledice prikazuju tek 10 do 14 dana nakon ujeda”, nastavlja Nina.

Kako kaže, jedno jutro se probudila i cela koža joj je bila u plikovima i to je postajalo sve gore i gore.

“Ja sam naravno otišla kod lekara i ispostavilo se da imam ozbiljnu alergijsku reakciju na ujed zato što su me previše izujedale. Meni je zahvaćena cela jedna ruka, deo druge, leđa i celo lice. Morala sam da primim osam injekcija kortikosteroida, dobila sam bezbroj lekova kako se, ne daj bože, ne bih ugušila. Tako da sam dobro prošla u ovoj situaciji, kakva je mogla da bude”, kaže ona.

Nina je za kraj skrenula pažnju svima da obrate pažnju kada putuju, nevezano od toga koliko je plaćen smeštaj.

“Moram da kažem da je apartan bio poprilično plaćen, da je bio na sjajnoj lokaciji, da je sve bilo sjajno. Međutim, vidite šta se meni desilo. Nisam mogla da spavam noćima, sanjam kako me jedu bube. Prilično je stresna situacija”, zaključila je Nina Gavran.

@ninagavran Pišite mi ako ste bili u sličnoj situaciji ili ako imate bilo kakve savete! #bedbugs #foryoupage #fyp #ninagavran ♬ original sound – Nina GavranIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar