Za njih su godine samo broj: Holivudske glumice ne žele da ostare, osim jedne

Neverovatnih linija tela, savršenih lica, bez znaka starenja, ipak jedna od njih je dozvolila da joj kosa bude so i biber boje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Video/Tik Tok@enews

Filmski festival u Kanu je završen, crveni tepih je sklonjen, a o utiscima se i dalje priča. Zlatnu palmu ove godine je osvojio francuski film “Dhepan” u konkurenciji od 19 video ostvarenja. To je priča o bivšem vojniku koji želi da napusti Šri Lanku, gde besni građanski rat i započne novi život u Parizu, gradu snova. Za najbolje glumice ovog festivala proglašene su Runi Mara (“Karol“) I Emanuel Berho (“Moj kralj”). Najbolji glumac Kanskog festivala 2024. jeste Vensan Lindon, za ulogu u filmu “The Mesaure of a Man”.

Ipak, najveći utisak ovog festivala jeste izgled glumica, koje su uveliko ušle u šestu ili čak sedmu deceniju, a izgledaju fantastično. Kako su primetili novinari, ali i publika, za njih su godine samo broj. Salma Hajak (57) oduševila je seksepilom na premijeri filma “Emilia Perez“ u Saint Laurent haljini, njene prepoznatljive vesele oči još više su sijale pod tonovima naradžaste senke.

Demi Mur (61) savršene linije i energije večite devojčice potvrdila je da baš uživa u svemu. Čak nema ni te predrasude da se u sedmoj deceniji skine u filmu “The Substance”.

Hajdi Klum (50) iskoristila je crveni tepih na filmskom festivalu da predstavi svoju dvadesetogodišnju ćerku koja je krenula njenim stopama, ali su svi primetili da izgleda kao u svojim najboljim godinama.

Gvinet Paltrou (51) i dalje pleni svojom hladnom lepotom i besprekornom linijom, dok je osamdesetšestogodišnja Džejn Fonda definitivno bila u fokusu zbog elegancije, držanja i stila.

Jedina koja se izdvojila svojim prirodnim izgledom i prepoznatljivom sedom kosom bila je Endi Mekdauel, kojaje ranije objasnila da je time što je pustila svoju kosu da bude prirodne boje so i biber, napravila tranziciju i da se zbog toga oseća pošteno. Ona kaže da se u filmskom svetu uvek očekuje od glumica da izgledaju mlađe, dok im se stariji muškarci dopadaju kako stare. ”Bilo bi lepo da se to desi i ženama”, zaključila je glumica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WedWorld Magazine (@wedworldmagazine)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar