“Svašta bih rekao, ali suzdržavam se!” Nikolić surovo iskren na kraju: Možda ja moram da se menjam

Crno-beli su takmičenje u Superligi Srbije završili kao drugoplasirani tim na tabeli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno protiv Radničkog iz Kragujevca 2:2 u poslednjem kolu Superlige Srbije.

Utiske iz upravo zavšene takmičarske godine u kojoj je Partizan na kraju zauzeo drugo mesto na tabeli, sumirao je jedan od najiskusnijih u crno-belom timu Nemanja Nikolić.

“Loše, jako loše, prvo poluvreme užasno, iskreno. Počevši od mene pa preko svih ostalih aktera osim golmana. Bez obzira što primamo dosta golova nisu momci iz odbrane jedini krivi, da se ne lažemo, jer odbrana počinje od napada. Bez obzira što smo primili preko 50 golova sa Evropom, ne pamtim da je zadnji put to bilo. Dali smo dosta golova, ali to znači da mi napadači nismo vodili računa o odbrani, tako da se izvinjavam momcima u odbrani i golmanu za celu sezonu. Ja im se izvinjavam u svoje ime, sad, ako će neko drugi drugačije shvatiti mene to ne zanima jer ovakav odnos je neprihvatljiv. Nismo ni trebali da dobijemo utakmicu, nešto nas je pogledalo. Ova mladost koja je ušla, na koju je trebalo da se ranije obrati pažnja. Pogledajte Trifunovića, Rogana, Stjepanovića koji je odigrao dva perfektna derbija, Janković mali. To su deca koja su trebala da dobiju veću minutažu, po mom mišljenju” – započeo je Nikolić.

Partizan je od plus dva, došao do -18 na tabeli Superlige i imao je neverovatan pad pred sam kraj sezone.

“Da. Stvarno bih svašta rekao, ali suzdržavam se da ne kažem svašta. Ne osećam se dobro što je tako ispalo. Velike ambicije sam imao, čak sam i na početku sezone rekao da imam pravo da se nadam bez obzira što su nas otpisali. Neshvatljiv pad, posle derbija od 2:2, protiv Kruševca.. Bez obzira da li je bio penal, morali smo da rešimo meč. Pojedini igrači bi trebaju da se zapitaju, Partizan nije autobuska stanica. Da neko dođe prođe i sad super. Ja mislim da će dobar deo igrača ostati, pogotovo domaći, mi ovde ostajemo na našim leđima će biti i kritike. Dobro da se zapitaju pojedini igrači, to ja kao jedan od najstarijih kažem” – rekao je Nikolić, pa nastavio:

“Mislim da treba dosta stvari da se menja, kao što i slušamo navode. Mislim da će se menjati neke stvari, sad koje to, nije na meni da sudim ni da donosim odluke. Možda ja trebam da se menjam.”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar