“Noć ukusa” večeras na Paliluli: Dođite i uživajte u muzičko-gastronomskom spektaklu

Posetioci i ljubitelji manifestacije "Noć ukusa"  večeras će moći da uživaju i u brojnim ugostiteljskim objektima, po kojima je pijaca "Palilula" postala poznata i kao novo urbano mesto okupljanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Šesta muzičko-gastronomska manifestacija “Noć ukusa”, organizovaće JKP “Beogradske pijace” u petak, 24. maja 2024. od 18.00 do 23.00.

Posetioce očekuje bogat asortiman domaćih slatkih i slanih tradicionalnih proizvoda, razne vrste sireva, namaza, kolača, torti, sokova, vina, piva kao i ručno rađenih unikatnih predmeta i prirodne kozmetike.

Osim neobične i bogate ponude, mogućnost degustacije i dobar provod i muzika, doprineli su popularnosti ove manifestacije među stanovnicima Beograda i turistima svih generacija.

Posetioci i ljubitelji manifestacije “Noć ukusa”  večeras će moći da uživaju i u brojnim ugostiteljskim objektima, po kojima je pijaca “Palilula” postala poznata i kao novo urbano mesto okupljanja. Ukusna hrana, pripremljena na tradicionalan način sa primesama modernog kombinovanja namirnica, po povoljnim cenama odlika je restorana koji posluju na ovoj pijaci i u kojima se uvek traži mesto više.

Atmosferu će i ovoga puta upotpuniti DJ program, uz stare i nove muzičke hitove.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar