Prebiračević: Atentati i rezolucije protiv suverenih i odlučnih

"Svi imaju svaka prava, samo mi Srbi nikakva"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Majak/privatna arhiva

Pokušaj navlačenja plašta genocidnosti na umorna srpska pleća od strane večitih srbomrzaca je trenutno u toku. Hibridna operacija protiv srpskog naroda na svim prostorima gde živimo je u toku već četrdeset godina i ne smanjuje se žestina udaraca samo se menjaju forme.

Srpski narod je meta prema kome nema milosti ni na jednom frontu. Rovovske bitke su se zamenile finansijskim , finansijske pravnim borbama, uz svaki mogući politički, verski, nacionalni, kulturni inženjering nad nama Srbima.

Svi imaju svaka prava, samo mi Srbi nikakva.

Mi smo po njima (Englezima, Nemcima, Hrvatima…) genocidni za jednu od najvećih podmetačina srpskom narodu o čemu postoje mnogi dokazi koji pokazuju svu prevaru koja se tim slučajem sprovodi a koji se sve vreme svesno zanemaruju, jer ko sme da se suprotstavi odlukama moćnika koji su svoju genocidnost toliko puta pokazali i dokazali ali sebe nisu optužili nikada a nikada neće sebi ni suditi.

Pravdajući njihovu viševekovnu genocidnu politiku optužujući nas da smo genocidni a sve upakovano u finoj foliji tobože pomirenja među narodima koje oni svaki put pokušavaju i uspevaju da zavade. Da problem bude veći genocida svakako nije bilo, čime je njihova akcija monstruoznija. Da problem bude još veći oni su nad nama sprovodili genocid više puta unazad dva veka.

Kako u toj situaciji voditi politiku u regionu nego biti što jedinstveniji i biti što pametniji u odlukama koje ćemo donostiti u budućem vremenu vrednujući svaki glas protiv nas na pravi način. I ne samo u regionu nego i šire praviti što čvršće i jače odnose sa zemljama koje imaju prijateljski pristup prema našoj zemlji, a udaljavati se od bilo kakve veće vezanosti za zemlje koje nam praktično žele uništenje.

Mora se još aktivnije raditi na homogenizaciji srpskih zajednica u regionu i povezanosti sa maticom kao i mobilizaciji svih sredstava i resursa na pružanju otpora na svim najosetljivijim tačkama a iz defanzive prelaziti i u ofanzivan pristup jer nemamo šta više da čekamo. Hladne glave donostiti odluke hrabrije i odvažnije nego do sada.

Atentat na premijera Slovačke nema nikakve veze sa našom situacijom oko rezolucije o Srebrenici i najverovatnije jeste izolovani čin jednog pomahnitalog starca zbog svojih političkih stavova ali klima koja se stvara pravi mete na čelu svima koji na bilo koji način misle da mogu da suvereno donose odluke i koji ih stvarno i donose uprkos pretnjama sa zapada. Nema slobodnijih zemalja od zemalja koje same donose svoje odluke. Jedni smo od retkih koji smemo da dignemo glas i glavu i da ne samo da pokažemo da možemo da mislimo nego da pokažemo da imamo stav i karakter.

Autor: Vladimir Prebiračević, potpredsednik izvršnog odbora Srpske narodne partije i direktor Srpsko-ruskog centra “Majak”Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar