Mandić iz Donje Gradine: “Rezolucija uperena protiv srpskog naroda, vršimo pritisak na Spajića”

On je istakao da je došao kako bi preneo poruku kao predsednik jedne srpske nacionalne organizacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić rekao je danas da je važno da se kultura sećanje Donje Gradine čuva i neguje za srpski narod i da se ovde desio genocid koji može da se poredi sa Aušvicom.

On je istakao da je došao kako bi preneo poruku kao predsednik jedne srpske nacionalne organizacije, političke nacionalne organizacije, kao Srbin iz Crne Gore – da ne brinu i ne sumnjaju Srbi i drugi narodi u sunarodnike iz Crne Gore.

– Razbili su nam zajedničku državu sa Srbijom. Proterali su nam bili srpski jezik. Diskriminaciju i nasilnu asimilaciju vršili nad našim narodom i u konačnom, kada su udarili na našu crkvu i na naše svetinje, tada se sve promenilo… – rekao je Mandić i dodao da oni ovih dana vrše pritisak na premijera Spajića i na vladu Crne Gore da odustanu od najavljene odluke da u Ujedinjenim nacijama u Generalnoj skupštini podrže rezoluciju koja je uperena protiv srpskog naroda, koja je uperena protiv Republike Srpske i Srbije.

– I nastavićemo to da radimo – poručio je Mandić.

 Izvor: Agencije

Komentari (1)

  1. koji to vi "junaci" pritisak vrsite. mesto da ste non stop na ulici u najvecem mogucem broju vi dajete deklarativne izjave iz fotelje. nema vise crnogoraca. ostase samo jad i beda ljudska. pa to ste hteli i to postali MONTENEGRINI ! EEEEE... moji crnogorci!

    Odgovori

Ostavite komentar